Hjelp til belysning? Book lysplanlegger

Lysplanlegging
Elisabeth, lysplanlegger på Christiania Belysning Ski.
planlegg lys
planlegg lys
planlegg lys

Synes du det er vanskelig med lys hjemme? Nå kan du booke tid med lysplanlegger hos Christiania Belysning, og få belysningen som fungerer i ditt hjem.

Belysning er et fag, og det er fullt forståelig at du synes det er vanskelig å vite hvilke lamper du skal velge. Men det kan belysningseksperten Christiania Belysning hjelpe deg med.

- Det beste tipset jeg kan gi når du skal velge lampe, er å tenke funksjon først, og design etterpå, sier Elisabeth, lysplanlegger på Christiania Belysning Ski.

Hva kan en lysplanlegger hjelpe deg med?

Belysningen i et rom er summen av alle lampene du har der. En lysplanlegger hjelper deg å se hele rommet under ett, og å velge riktige lamper til riktig bruk.

- Alle rom trenger en god balanse for at belysningen skal være funksjonell. Der kan jeg bruke min kompetanse for å hjelpe deg få et godt resultat, sier Elisabeth.

Du kan booke lysplanlegging av ett rom på 30 minutter, eller du kan booke 30 minutter til å få svar på mer generelle spørsmål om belysning. Om du har et større prosjekt, kan du selvsagt booke flere halvtimer og få hjelp til hele prosjektet. Prisen per halvtime er 390,-

Hva får du?

Lysplanleggingen er en samtale der du og Elisabeth sammen kommer frem til en løsning som vil fungere i ditt hjem. Underveis tar dere hensyn til ditt budsjett, hva du har fra før og hva rommet/rommene som skal belyses brukes til.

- Resultatet er en plan over hvor i rommet du trenger lamper, og hvilken type lampe det bør være. Du får også en liste over konkrete produktforslag fra vårt sortiment du kan bestille der og da, om du ønsker det. Men det er ingen kjøpsforpliktelse knyttet til tjenesten, sier Elisabeth.

Hvorfor bruke lysplanlegger?

Det er vitenskapelig bevist at lys påvirker oss både fysisk og psykisk, og godt lys i boligen er derfor viktig for å sikre trivselen.

Med en god plan, får du riktig belysning på første forsøk. Lysplanleggeren hjelper deg å ta hensyn til de tingene du kanskje ikke er klar over når du skal kjøpe lampe.

- Lamper bytter man gjerne ikke ut så ofte, så det er ikke så rart man som kunde ikke vet hva man bør ta hensyn til. Jeg har jobbet med lys hver dag i mange, mange år, og kan fortelle deg det du trenger vite for å ta gode valg, sier Elisabeth.

Fra kunde: Jeg er veldig fornøyd! Lysplanleggeren fikk meg til å forstå hva jeg trengte, og det ble så enkelt å velge.

Fremgangsmåte lysplanlegger

  • Avtal tid på telefon 64 85 92 70, e-post ski@christiania-belysning.no eller ved oppmøte i butikken
  • Sørg for at du har en skisse av rommet/rommene som skal belyses, samt bilder som viser hele rommet
  • Møt opp til avtalt tid
  • Pris 390,- per 30 minutter

Tilgjengelighet

På Christiania Belysning Ski Storsenter kan du booke lysplanlegger på følgende tidspunkt: Hver torsdag

Aktuelle tilbud

Lampe fra Louis Poulsen, Christiania Belysning

Christiania Belysning

20% på alt av Louis Poulsen*

*med unntak av reserveglass

Gjelder 14. februar til 29. februar

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00