Restaurantguiden

Menn bak bar
Fasade Lola & G
Mat på bord

Visste du at du får alt fra fra italiensk pizza til sushi, sjømat og biff på senteret? Her gir vi deg en oversikt over alle restaurantene på senteret.

I andre etasje finner du flere spisesteder som Lola & G, Thai City Susi og Kjøkken og kaffe. Oppe i tredje etasje ligger Jams restaurant, som også har en stor uteservering med bar. Rett ovenfor veien og tilhørende senteret ligger populære Egon med servering både inne og ute. Både uteserveringen hos Egon og Jams restaurant har varmelamper for de som vil sitte ute utover høsten, også.

Lola & G

Dette er et italiensk-inspirert spisested, med pasta, pizza og grillet sandwich på menyen. De har også salatbar hvor du selv setter sammen den salaten du ønsker. Lola & G ligger i passasjen midt i andre etasje, rett ovenfor Thai City Sushi. Her har de mange bord og en hyggelig atmosfære for å sette seg ned og spise.

Tips!

Hos Lola & G får du også hjemmelaget italiensk iskrem og aromakaffe. En perfekt avslutning på måltidet, eller om du vil ha en pause fra handlingen og bare har lyst på noe godt.

Mat i disk