Restaurantguiden

Mat på bord
Fasade Lola & G
Mat på bord

Visste du at du får alt fra fra italiensk pizza til sushi på senteret? Her gir vi deg en oversikt over flere restaurantene på senteret.

I andre etasje finner du flere spisesteder som Lola & G og Kjøkken og Kaffe. Rett ovenfor veien og tilhørende senteret ligger populære Egon med servering både inne og ute. Uteserveringen hos Egon har varmelamper for de som vil sitte ute utover høsten, også.

Lola & G

Dette er et italiensk-inspirert spisested, med pasta, pizza og grillet sandwich på menyen. De har også salatbar hvor du selv setter sammen den salaten du ønsker. Lola & G ligger i passasjen midt i andre etasje. Her har de mange bord og en hyggelig atmosfære for å sette seg ned og spise.

Tips!

Hos Lola & G får du også hjemmelaget italiensk iskrem og aromakaffe. En perfekt avslutning på måltidet, eller om du vil ha en pause fra handlingen og bare har lyst på noe godt.

Mat i disk
Fasade Kjøkken & kaffe
Mennesker som spiser
Omelett holdes opp
Interiør Kjøkken & kaffe
Omelett holdes opp

Kjøkken & kaffe

Et hyggelig spisested i andre etasje på senteret. Serveringsområdet er delt inn i ulike soner for å møte alle ønsker og behov. Her kan du møte venner, barselgruppen, storfamilien eller få sitte i ro og fred om du ønsker det. Kjøkken & kaffe er også barnevennlig med barnemeny og lekerom. På menyen finner du alt fra det store måltidet, til småretter og søte fristelser.

Mat på bord
Mat på bord

Egon

Rett ovenfor veien og tilhørende senteret finner du Egon. Restauranten har en lun atmosfære med sitt originale miljø og innredning. De har også en hyggelig og innglasset uteservering med varmelamper. På menyen er det et godt utvalg, her får du alt fra salater og smørbrød til pizza, biff- og fiskeretter. De har også en egen lunsjmeny og barnemeny.