Senterets beautydestinasjoner

mann klipper håret
Vår guide til senterets beautydestinasjoner.

Visste du at du finner alt fra frisør og negledesign til ansiktsbehandlinger og fotpleie på senteret? Her er en guide til senterets beautydestinasjoner.

Setter du av tid til egenpleie i en hektisk hverdag? Det kan gjøre godt både mentalt og fysisk. Enten du unner deg en klipp fordi håret trenger det, tar en manikyr for å føle deg ekstra fin eller en massasje for å få hjelp med vond og stiv muskulatur. På senteret finner du flere ulike salonger, så du kan finne det som gir nettopp deg følelsen av velvære og egenpleie.

Olio Beauty

Du har kanskje sett den freshe rosa salongen i 2. etasje? Dette er Olio hvor du møter kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Olio er en medisinsk hudpleie- og skjønnhetssalong og tilbyr alt fra manikyr og pedikyr, til rynkebehandlinger og hudpleie. Er du usikker på hva din hud trenger? Ta turen innom og få anbefaling fra en av salongens terapeuter.

Olio på Ski Storsenter
Olio beauty ligger i 2.etg, ny del.

Adam & Eva frisør

I første etasje på senteret finner du frisørsalongen Adam & Eva. Ta turen innom om du trenger en klipp etter sommeren eller har lyst på en forandring. En jevnlig klipp er viktig for et sterkt og sunt hår. Hos Adam & Eva er fokuset på kvalitet og individuell behandling. Her møter du frisører som bryr seg og gjerne gir råd til både behandlinger og produkter.

Ski Hud og Fotklinikk

I fjerde etasje finner du Ski Hud og fotklinikk. De kan med mer enn 27 års erfaring tilby det meste og beste innen moderne hudpleie. Med både hud- og kroppsterapeuter, autorisert fotterapeut, aromaterapeut, massør og brynsstylist har de et stort utvalg behandlinger innen ansikt, kropp, fot, spa og håndpleie. Unn deg en massasje, fotbehandling eller ansiktsbehandling gjort av deres høyt utdannede terapeuter.

Adam og Eva på Ski Storsenter
Adam og Eva ligger i 1.etg.

Lakkbar

Like ved Adam & Eva i første etasje ligger Lakkbar. De har hovedfokus på negler, men tilbyr også hårvoksing og vippebehandling. Deres negleteknikere gjør neglene dine klare for enhver anledning enten du ønsker manikyr, pedikyr eller negleforlengelse. De har et stort utvalg farger å velge mellom med over 300 ulike trendfarger. De tilbyr også ekspressbehandlinger så du kan få velstelte og lekre negler på kun 20 minutter. Perfekt for deg som har det travelt, men vil unne deg fine negler!

LA Negler

Sammen med Ski Hud og Fotklinikk finner du LA Negler. Ta turen for en manikyr eller pedikyr, kanskje kombinert med en behandling? De tilbyr også både spa- manikyr og express manikyr, så du kan velge det som passer best for deg.

Bilde av Lakkbar på Ski Storsenter
Lakkbar ligger i 1.etg.

Nikita

Det er flere frisørsalonger på senteret og en av dem er Nikita. Her møter du stolte frisører som forstår hvor viktig håret er for identitet og personlighet, og ser på håret som ditt viktigste accessoar. Du finner salongen like ved Olio i andre etasje.

mann klipper håret
Nikita ligger i 2.etg, ny del.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo