Skandinaviske smykkedesignere

Gavetips til morsdag
Valør har flere skandinaviske smykkemerker.
skandinaviske smykkedesignere hos valør
Rine holder smykker fra Pearl Octopuss.y til venstre og Lié Studio til høyre.
skandinaviske smykkedesignere hos valør
Smykker fra ENAMEL Copenhagen.
skandinaviske smykkedesignere hos valør
Smykker fra Maanesten.

Skandinaviske smykkedesignere er i vinden som aldri før, og hos Valør finner du flere å velge mellom.

Butikken Valør ligger i 2. etasje og tilbyr en herlig mix av moderne klassikere, nydelige detaljer og kreativt håndverk. Hos dem finner du dameklær, bagger, vesker og annet tilbehør. Deriblant smykker, og flere skandinaviske designere. Disse merkene er Emilia by Bon Dep, Pearl Octopuss.y, Lié Studio, ENAMEL Copenhagen og Maanesten.

Emilia by Bon Dep

Marikken Emilia har alltid hatt et nært forhold til bedriften Bon Dep ettersom det er hennes mor, Vibeke, som driver det. Med hennes store lidenskap for smykker og design satt hun inne med et ønske om at Bon Dep skulle utvide smykke sortimentet. Hun luftet idéen om et eget konsept basert på å bygge sitt unike smykke. Fremfor bruk og kast ville hun utvikle noe som kunne kombineres, slik at sluttproduktet ble personlig og fleksibelt etter stil og anledning. Som et prøveprosjekt designet hun sin første kolleksjon, og januar 2019 var det tid for lansering.

Kolleksjonene består per i dag av øredobber, kjeder, armbånd, brillesnorer, ankelkjeder, ringer og ikke minst charms. Takket være gode forhandlere, og både lojale og nye kunder har merket fått en veldig god start i Norge. Nå er de på god vei i utlandet også, og spesielt Nederland og Spania har fått opp øynene for Emilia by Bon Dep. Det er en utrolig spennende og ikke minst morsom prosess, og Marikken Emilia gleder meg seg veien videre!

Pearl Octopuss.y

Pearl Octopuss.y er et norsk smykkemerke med base i Oslo, etablert av Cathrine Børter, som hadde jobbet som klesdesigner innen kvinneklær i flere år. Pearl Octopuss.y ble startet da Cathrine begynte å lage sine egne smykker under mammapermisjon. Hun forelsket seg i hele prosessen og Pearl Octopuss.y ble født.

Merket legger vekt på det eksentriske og dristige, med et ønske om å skape noe annerledes og spennende vil de nå ut til kundene som har kjærlighet for maksimalisme. Delene i smykkene er håndlaget, noe som gir hver kunde helt unike smykker. 

Alle smykkene består av sølvdekte rondelle-krystaller. Perlene er organiske ferskvannsperler og kan variere i størrelse. Priser fra kr 1199,-

Lié Studio

Lié Studio er smykkemerket for personen som ellers ikke er en smykke-person. Slik omtaler Vogue Scandinavia det danske it-merket. På bare ett år har Lié Studio blitt et av Skandinavias kuleste tilbehørsmerker, med klassiske smykker, med en moderne tvist. 

Det er de danske tvillingsøstrene og modellene Cecilie og Amalie Moosgaard som står bak merket, som de har startet tro mot sin egen stil. 

– Vi ser på smykkene våre som moderne, med en enkel og ren estetikk. Smykkene er tidløse. Priser fra kr 1799,-

ENAMEL Copenhagen

ENAMEL Copenhagen er et skandinavisk smykkemerke etablert i 2012 av designer Marie Rantzau. Maries kjærlighet til smykker startet da hun reiste verden rundt og fant unike smykkematerialer som hun designet de første kolleksjonene fra. Marie mener at farger er med på å skape glede, og derfor er dette alltid et element i ENAMEL-universet.

ENAMEL Copenhagens smykker selges i utvalgte varehus, livsstils- og smykkebutikker i 17 forskjellige land. Priser fra kr 300,-

Maanesten

Maanesten ble grunnlagt i 2010 av smykkedesigner Lotte Callesen og kreativ direktør Henrik Callesen. Smykker er for alle- og til alle.

Fra Maanestens begynnelse har de skapt smykker som de selv drømmer om, i et fortryllende univers, der kreativiteten kjenner ingen grenser. Maanestens smykker er ikke bare glitrende detaljer, men magiske energiredskaper med sine stener og krystaller, alle med sine unike egenskaper. Maanesten lar deg uttrykke din personlighet. Ringer, øredobber, kjeder og armbånd, alle unike og med ulike uttrykk. Priser fra kr 450,-

Alle disse skandinaviske smykkemerkene finner du hos Valør på Ski Storsenter

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00