Slik kan en time med Personal Shopper se ut!

Bli med en dag
Bli med en dag
Bli med en dag
Bli med en dag
Bli med en dag

Har du vurdert å booke en konsultasjonstime med vår Personal Shopper Siv? La oss ta dere med på hvordan en slik time kan se ut.

Enten du er på jakt etter et antrekk til noe spesielt, en ny garderobe til en ny sesong, eller bare synes det er kjedelig og slitsomt å shoppe selv så kan Siv hjelpe deg. Konsultasjonen koster 600 kr, men for medlemmer av Ski Storsenter sin kundeklubb koster det kun 300 kr. Hver booking varer i 3 timer, og Siv tilpasser seg ditt budsjett og dine ønsker. Så la oss se hvordan en konsultasjonstime kan se ut.

Oppmøte og intro

Siv holder til i sin Personal Shopper lounge i 1 etasje, i samme område som kunderservice. Der møter du henne for en hyggelig prat om dine ønsker, hva du liker og ikke liker, fargevalg og alt hun trenger å vite for å finne de perfekte plaggene for deg.

Shoppingrunde og kaffepause

Når Siv har fått et bilde av hva du ønsker og er på jakt etter så går hun en runde på senteret, i ca en time, for å plukke plagg til deg som du kan prøve. I mellomtiden kan du feks slappe av med en kaffe og avisen på en av våre kafeer, eller gjøre andre ærend om du ønsker det. Siv gjør shoppingen for deg, i mens du slapper av.

Prøving og plukk

Siv har nå plukket plaggene hun tror vil fungere til dine ønsker og behov, og det er på tide å prøve antrekkene på. Hun guider deg gjennom hva som kan brukes med hva, samt med tilbehør. Nå kan du også booke tid til en make up hvis du ønsker det Når du har prøvd alt på og bestemt deg for hva du ønsker å kjøpe blir hun med deg rundt til butikkene for å betale. Det er ingen kjøpetvang, og dersom du ikke finner noe du virkelig har lyst på eller føler for å tenke litt, så er det så klart helt ok.