Slik kan en time med Personal Shopper se ut!

Personal Shopper Siv med kunde
Bli med en dag
Bli med en dag

Har du vurdert å booke en konsultasjonstime med vår Personal Shopper Siv? La oss ta dere med på hvordan en slik time kan se ut.

Er du på jakt etter et antrekk til en spesiell anledning? Eller en helt ny garderobe? Eller kanskje du rett og slett syns det er kjedelig og slitsomt å shoppe selv? Da kan Siv hjelpe deg.

Konsultasjonen koster 600 kr, men for medlemmer av Ski Storsenter sin kundeklubb koster det kun 300 kr. Les mer om kundeklubben her.

Hver booking varer i 3 timer, og Siv tilpasser seg ditt budsjett og dine ønsker. Så la oss se hvordan en konsultasjonstime kan se ut.

Oppmøte og intro

Siv holder til i sin Personal Shopper lounge i 1 etasje, i samme område som kundeservice. Der møter du henne for en hyggelig prat om dine ønsker, hva du liker og ikke liker, fargevalg og alt hun trenger å vite for å finne de perfekte plaggene for deg.

Shoppingrunde og kaffepause

Når Siv har fått et bilde av hva du ønsker og er på jakt etter så går hun en runde på senteret for å plukke plagg til deg som du kan prøve. Dette tar ca en time, så i mellomtiden kan du feks slappe av med en kaffe og lese avisen på en av våre kafeer, eller gjøre andre ærend om du ønsker det. Siv gjør shoppingen for deg, i mens du slapper av.

Prøving og plukk

Når Siv har plukket plaggene hun tror vil fungere til dine ønsker og behov, er det på tide å prøve antrekkene på. Hun guider deg gjennom hva som kan brukes med hva, samt med tilbehør. Nå kan du også booke tid til en make up hvis du ønsker det Når du har prøvd alt på og bestemt deg for hva du ønsker å kjøpe blir hun med deg rundt til butikkene for å betale. Det er ingen kjøpetvang, og dersom du ikke finner noe du virkelig har lyst på eller føler for å tenke litt, så er det så klart helt ok.

Personal Shopper

Bestill time hos Personal Shopper på Ski Storsenter.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo