Ta vare på minnene

Dame fra Eplehuset smiler mot kamera
Vi har samlet noen tips til hvordan du kan ta vare på minnene.
Person som holder frem produkt til foto
Person som holder frem produkt til foto
Fremkall bildene dine hos Elite Foto og sett de inn i en fotobok.

I løpet av et år blir det mange hyggelige arrangementer og aktiviteter. Vi har samlet noen tips til hvordan du best kan gjøre minnene evigvarende!

Fremkall bildene

Vi alle tar mye (om ikke mest) bilder med mobilen i disse dager, men visste du at du faktisk kan fremkalle bilder tatt med mobilen? Det kan du hos Elite Foto! Da kan du velge ut dine fineste bilder og beste minner og fremkalle de, så slipper du å “kun” ha de på telefonen. Det er ekstra hyggelig å for eksempel sette de inn i en fotobok, enten fra et år, en reise, et arrangement eller lignende.

Ta mobilbildene et steg lenger

Vil du at bildene du tar med mobilen skal bli enda litt bedre? Eller kanskje du er på jakt etter utstyret som gjør det enklere å ta bilder. Da tar du turen innom Eplehuset. De selger Apple produkter og tilbehør, og ett steg til å ta bedre bilder med telefonen er rett og slett å oppgradere den. De nyeste modellene har som regel det beste kameraet, så dersom du vil at mobilen skal ta enda bedre bilder kan det være en idé å titte på en nyere versjon.

Et annet godt tips er å gå til innkjøp av en tripod, dette kan gjøre det så mye lettere å ta bilder når man er ute eller hjemme. Da kan du feste telefonen i tripoden, og enkelt ta bilder hvor enn du er uten at du trenger hjelp fra andre. Dette er også et supert verktøy for gruppe- og familiebildene.

Person som holder frem produkt til foto
Ønsker du bedre kvalitet på mobilkameraet anbefaler Eplehuset å oppgradere til en nyere iPhone.
Person som holder frem produkt til foto
Elkjøp hjelper deg å finne riktig kamera for deg! Her med GoPro og et polaroidkamera.

Polaroid til de spesielle hendelsene

Skal du arrangere babyshower, utdrikningslag, bursdag, bryllup eller en annen stor hendelse så er et polaroid kamera en morsom måte å ta vare på minnene på. Det er gammeldags, og man kan ikke slette bilde og ta nytt, for det blir nemlig printet ut med en gang. Koselige minner som kan rammes inn eller henges opp! Du finner mange fine polaroid kameraer hos Elkjøp.

Tips!

Polaroidbilder er også kjempefint å bruke som gavelapper på pakkene til bursdag og jul.

Ferien til neste nivå

Vil du ta ekstra kule bilder og videoer fra for eksempel sommerferien så er GoPro kameraet du burde sjekke ut. Dette kameraet tåler det aller meste, og er perfekt å ha med seg på alle aktiviteter når man ellers ikke vil bruke telefonen. Det kan brukes til dykking, surfing, sykling og mange flere aktiviteter. Disse kan også fremkalles hos Elite Foto i etterkant! GoPro finner du blant annet hos Elkjøp.

Aktuelle merkevarer

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00