Våre beste skjønnhetstips

Våre beste skjønnhetstips

Pleie av hud og hår er en viktig del av hverdagsrutinen, særlig for Maria Sagvik og Kaja-Marie Christensen. Vi har bedt de dele deres beste skjønnhetstips!

Solfaktor

Ansiktet er mest utsatt for sol og det er derfor viktig å beskytte ansiktet ved å bruke solfaktor. Solfaktor er viktig året rundt, men spesielt i vår- og sommerhalvåret. Solens UV-stråling kan føre til tidligere aldringstegn og pigmentering. Det finnes mange dagkremer og foundations som inneholder solfaktor. Det beskytter allikevel ikke like godt som en solkrem og solkremen til ansiktet bør være faktor 50.

Husk hårkur

Hårpleie er en viktig del av hverdagsrutinen. Foruten en god shampo og balsam er en god kur et tips. Dette er noe mange fort glemmer, men det er viktig å også gi håret fuktighet for å holde det sunt og friskt. Gjør det til en rutine å gi håret en kur minimum en gang i uken. For eksempel søndag er en fin dag å unne seg en kur.

Du finner mange gode hårkurer hos Adam & Eva og Nikita Hair.

Glødende hud

Glød er tegnet på en sunn og frisk hud. For å oppnå glød er nok fuktighet et must. Et produkt som gir mye fuktighet er et fuktighetsgivende serum, gjerne i kombinasjon med dag- og nattkrem. Et tips er Banana Bright serumet fra Ole Henriksen. Det påføres før dagkremen og tilfører huden blant annet C-vitamin og hyaluronsyre som er med på å gi glød.

Et annet serum verdt å tipse om er Advanced Night Repair fra Estee Lauder. Et helt fantastisk nattserum som tilfører masse fuktighet. Begge serumene finner du hos Kicks.

Et siste tips for glødende hud er å unne seg en ansiktsmaske i salong. Hos Ski hud og fotklinikk tilbyr de blant annet behandlingen Timekspert vit C+ som er en ansiktsbehandling med fokus på glød, fukt og C-vitamin.

Behandling:

  • Timekspert vit C+ / Ski hud og fotklinikk / pris 1595 kr

Parfyme

En felles favoritt hos Maria og Kaja-Marie er parfymen Guerlain Mon Guerlain. Den lukter en blanding av bergamott, sambac jasmin og tahitisk vanilje. Den er frisk og god uten å lukte for søtt. Den er den perfekte parfymen man ikke går lei. Du finner den hos Kicks.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00