Velkommen til J&K Barber Shop

Leder og eier av J&K Barber Shop inne i lokalet på Ski Storsenter
Alan er eier av J&K Barber Shop
En kunde som får behandling hos J&K Barber Shop
J&K Barber Shop
Viser kassaområdet hos J&K Barber Shop
Viser fasaden til J&K Barber Shop
Produkter fra J&K Barber Shop

J&K Barber Shop er herrenes fristed og din lokale barbershop og frisør. Vi har tatt en prat med Alan, eier av J&K Barber Shop.

Hva er J&K Barber Shop?

J&K Barber Shop er en tradisjonell gammeldags herrefrisør. Kundene som kommer til oss kan senke skuldrene, og lar en av våre dyktige barbere ta vare på seg og frisyren sin. Vi tilbyr behandlinger som; klassisk hårklipp, Skin-Fade, skjeggtrim og tradisjonell knivbarbering. Som kunde hos oss kan man forvente kvalitet og profesjonalitet ved hvert besøk, og vi vil gjøre vårt ytterste for å imøtekomme deres behov.

Hvem er kundene deres?

Våre kunder er alt fra 2 mnd. gamle babyer til godt voksne seniorer. Barn og voksne gleder seg til å komme til oss og til å sitte på vår barber stol for de vet at de går fra oss fornøyde og med ny sveis.

Dere har en veldig god atmosfære og stilig interiør i salongen. Hvor har dere hentet inspirasjon fra?

Før jeg startet dette konseptet så reiste jeg litt rundt i landet og i utlandet og besøkte en del Barber Shops, jeg har også sett på gamle filmer for å se hvordan de gammeldags barberere hadde det. Jeg fikk dermed dannet meg et godt bilde på hva jeg ønsker og hvordan jeg ville at det skal se ut, og vi er i utvikler oss fortsatt.

Som kunde hos oss kan man forvente kvalitet og profesjonalitet ved hvert besøk, og vi vil gjøre vårt ytterste for å imøtekomme deres behov.

Dere har en veldig god atmosfære og stilig interiør i salongen. Hvor har dere hentet inspirasjon fra?

Før jeg startet dette konseptet så reiste jeg litt rundt i landet og i utlandet og besøkte en del Barber Shops, jeg har også sett på gamle filmer for å se hvordan de gammeldags barberere hadde det. Jeg fikk dermed dannet meg et godt bilde på hva jeg ønsker og hvordan jeg ville at det skal se ut, og vi er i utvikler oss fortsatt.

Hvilken behandling er mest populær?

Skin-fade hårklipp er den siste trenden hos unge menn, den består av at håret i nakken og på sidene er helt barbert, altså bare hud. Deretter graderes håret opp i lengre lengder på toppen. Til slutt så styler vi med pomade/wax.

Skjeggtrimming er også veldig populært blant våre kunder. Hvor vi gjør justering/trimming/tilpasning av skjegg/bart og personalisering av designlinjer.

Du har også barbering med kniv, de fleste våre senior kunder liker å ha en avslapnings time hos oss imens vår dyktig barberere barberer skjegget med kniv med varme håndklær og etterbehandling.

Hvilke produkter er bestselgerne deres?

Produktene vi bruker er ganske godt kjente både i utlandet og her i Norge.

Vi har DEPOT - The Male Tools & Co. er et kvalitetsmerke fra Milano som dekker alle herremenns behov - fra hårstyling til skjeggpleie og barbering. Alle produkter er laget med milde, naturlige skummemidler i stedet for SLS/SLES.

Oak, Innen skjeggpleie er Oak kjennerens favoritt. Fra sin base i Berlin leverer de tidløse kvalitetsprodukter i øvre prisklasse til kundene som vil ha det beste. Alle produkter lages for hånd og er økologisk sertifiserte etter de strenge standardene BDIH og COSMOS. Utvalget er kompakt, med én duft per produkt, men dekker alle typer skjeggpleie. Oak er blant de eneste i verden som lager egen styling voks til skjegg.

Proraso, ble grunnlagt i 1908 av Ludovico Martelli og i 1948 formulerte de sin første aftershave i et lite laboratorium i Firenze. Siden den gang har produktene vært førstevalget til italienske barbersalonger. Samtlige er laget i Italia uten bruk av parabener, SLS, petroleum eller kunstig farge, og dekker hele spekteret av produkter til barbering og skjeggpleie med fire duftserier hver. Den lave prisen gjør for kunden at barbering med Proraso er langt billigere enn med produkter fra matbutikken.

Mühle er selve inngangsbilletten til en bedre barbering. Dette familiedrevne firmaet produserer et bredt utvalg barberutstyr i utsøkt kvalitet fra sine produksjonslokaler i Stützengrün. Mühle leverer både klassiske og moderne kolleksjoner for å passe ethvert budsjett, hvor selv basismodellen Mühle R89 har blitt kåret til Best i test av TV2 Hjelper deg.

Hvilken butikk eller sted på senteret er din favoritt utenom egen salong?

Hele senteret er mitt favorittsted! Det er vanskelig å velge kun en butikk, men jeg liker å handle lokalt og da pleier å gå innom de fleste butikkene.

Aktuelle merkevarer

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00