Antrekk til julebordet

Antrekk til julebordet
Paljettkjole fra Vero Moda.

Årets festsesong er her, og for første gang på ett par år kan vi feire med så mange vi vil! Det betyr mange julebord og selskaper for flere av oss.

Vi har tittet innom noen av butikkene på senteret for å se på noen lekre antrekk til julebordet. Du finner så klart veldig mye mer på senteret, så ta gjerne turen innom for å finne ditt nye antrekk eller ta kontakt med vår Personal Shopper Siv så kan hun hjelpe deg med å finne årets antrekk.

Glitter og paljetter

Om ikke glitter og paljetter hører julen til så vet ikke vi, og i år er det mer enn noen gang. Du finner det på topper, kjoler, skjørt, bukser, jumpsuits, ja rett og slett det aller meste. Og i ulike farger, så du er garantert å finne noe som passer deg og din stil. For eksempel finner du en lekker kjole med lange ermer med fargerike paljetter hos Vero Moda, og hos Lindex finner du blant annet den lille sorte med sorte paljettdetaljer.

Fire antrekk til julebordet - kjoler med paljetter
Paljetter fra Lindex og Vero Moda.

Jumpsuiten

En annen klassiker til julebord og andre festligheter rundt juletiden er jumpsuiten! Et perfekt plagg for deg som ikke er så glad i kjoler, og som ønsker å ha på et plagg med lange armer og bein. Om vinteren kan det ofte føles litt kaldt med kjole, da er jumpsuiten perfekt. Tips; du kan til og med ha ull under den som ikke synes om det er ekstra kaldt. Hos Companys har de en lekker jumpsuit med gulldetaljer, helt on point med punktet over om glitter og paljetter. Men den finnes også i helt sort om du ønsker det!

Antrekk fra Companys
Jumpsuit fra Companys

Tilbehøret

Men hva styler du plaggene med? Tilbehøret er med på å løfte antrekket mange hakk, og også her skal det glitre og skinne. Enten det er en lekker veske i en fin farge eller i paljetter, eller om skoene har strass så skal det også synes. Gå gjerne for litt store smykker som passer antrekket, som for eksempel de lekre øredobbene fra Companys som er perfekte med jumpsuiten i gull. Både boots og pensko passer til årets festantrekk, men gå gjerne for noen med litt hel og som skiller seg litt ut.

Lekkert tilbehør fra Companys
Lekkert tilbehør fra Companys.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00