Antrekk til julebordet

dame i matchende sett
Glitrende sett fra Message.

Årets festsesong er her! Kanskje har du julebord med jobben og venner? Vi har samlet inspirasjon til antrekket.

Vi har tittet innom noen av butikkene på senteret for å se på noen lekre antrekk til julebordet. Du finner så klart veldig mye mer på senteret, så ta gjerne turen innom for å finne ditt nye antrekk eller ta kontakt med vår Personal Shopper Siv så kan hun hjelpe deg med å finne årets antrekk.

Kle deg i sett

Har du lyst å kle deg i noe annet enn kjole, finner du flere fine matchende sett i butikkene på senteret. Sett er en trend vi har sett bli tydeligere de siste festsesongene. Med et sett har du også mange stylingmuligheter, da du for eksempel kan bruke jakken til en dressbukse eller skjørtet med strikk også har du et helt annet antrekk.

Hos Message finner du blant annet glitrende sett med jakke og skjørt som er perfekt til julebordet. Har du flere anledninger du skal kle deg til så kan det være veldig praktisk at festantrekket kan styles på mange måter.

Dame med svart glitrende sett fra Message
Glitrende sett med jakke og skjørt fra Message.

Glitter og paljetter

En ting som hører julen til er glitter og paljetter, og her finner du mange lekre plagg i butikkene! Du finner det på topper, kjoler, skjørt, bukser, jumpsuits, ja rett og slett det aller meste. Og i ulike farger, så du er garantert å finne noe som passer deg og din stil. For eksempel finner du en lekker svart paljettkjole med lange armer hos Olivias Verden. Med en kjole som dette i garderoben har du alltid en kjole som passer til julens mange anledninger. La kjolen skinne og style den med et par sorte sko og en liten veske til.

Dame i svart glitrende paljettkjole fra Olivias Verden
Glitrende paljettkjole fra Olivias Verden.

Farger

Fargene vi ser utmerker seg denne festsesongen er blått, grønt og rødt. Det er også mange plagg i sølv og gull, som henger sammen med den metalliske trenden vi har sett mye av den siste tiden. Rødt er en klassiker til jul, men denne sesongen er rødt mer trendy enn på lenge, da det også er en av høstens trendfarger. Gå for eksempel for blått, som den nydelige kjolen i skinnende materiale fra Haust.

Tilbehøret

Men hva styler du plaggene med? Tilbehøret er med på å løfte antrekket mange hakk. Et par høye hæler er med på å style opp antrekket, eller hva med å gå for et par støvletter for et tøffere uttrykk? Det viktigste er å velge sko du synes er komfortable, for når du føler deg bra er det lettere å ha det gøy! Tilbehøret kan gjerne skinne og glitre litt ekstra også. En trend for sesongen er blant annet litt store glitrende statement-øredobber. Det finner du hos flere av butikkene på senteret. Den metalliske trenden ser vi også på tilbehør, så hva med å gå for en veske i sølv eller gull til antrekket? Det er fint til både sort og de fleste farger.

Dame i blå kjole fra Haust
Nydelig blå kjole fra Haust.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00