De diggeste plaggene til romjulen

Plagg til romjulen
Senk skuldrene og nyt romjulen.

Et komfortabelt antrekk er et must i romjulen. Senk skuldrene og nyt romjulen i deilig loungewear.

Deilige sett og pysjer

Det er mange fine sett og pysjer i butikkene som er perfekte for avslappende romjulsdager, eller å skifte til etter selskap når du vil inn i koseklær for å innta sofaen. Loungewear og pysjer finner du blant annet hos VIC, Bik Bok og Change.

Et varmt og deilig sett betyr ikke at det kun hører sofaen til. Style det med en lang kåpe eller en kul boblejakke, et par vinterboots og lue, så kan du like gjerne bruke det ute som inne.

Pysj fra Bik Bok og VIC
Silkepysj fra Bik Bok og Rutete pysj fra VIC.

Silke eller ruter

I år er pysjen virkelig tilbake, og hos flere av butikkene på senteret finner du pysjer i både flanell og silke. Begge de materialene er nydelige til vinteren. Ruter og de mer typiske pysjene som gir skikkelig julestemning er så digge å ha i romjulen. Sov i de, ha de på når du står opp, når du er hjemme hele dagen mens du ser på julefilm og spiser god mat, rett og slett hele julen. VIC har mange fine sett, og hos Change finner du et stort utvalg pysjer.

Dame i to ulike pysjer fra Change
Change har mange deilige pysjer til romjulen.

Tøfler og gode sokker

Fullfør det komfortable romjuls antrekket med et par fine tøfler eller et par myke sokker. Hos Change finner du strikkede ankelsokker med dekorative dusker på. Gode og varme enten du tilbringer romjulen hjemme eller på hytta. Det er også mange fine tøfler i butikkene. Hos VIC finner du blant annet de klassiske brune tøflene, og hos Bik Bok har de fluffy tøfler som er så søte.

Tøfler fra Bik Bok og VIC
Fluffy tøfler fra Bik Bok og klassiske brune tøfler fra VIC.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00