De diggeste plaggene til romjulen

Dame i loungewear
Deilig sett fra Bik Bok.

Et komfortabelt antrekk er et must i romjulen. Senk skuldrene og nyt romjulen i deilig loungewear.

Varme og fine sett

Det er mange fine sett i butikkene som er gode og varme. Perfekt for avslappende romjulsdager eller å skifte til etter selskap, når du vil inn i koseklær for å innta sofaen. Loungewear finner du blant annet hos Bik Bok, Change og Lindex. Et varmt og deilig sett betyr ikke at det kun hører sofaen til. Style det med en lang kåpe eller en kul boblejakke, et par vinterboots og lue så kan du like gjerne bruke det ute som inne.

Løs passform og komfort

Longewear skal gjerne ha en løs passform for her er det komfort som står i sentrum. Gå for et sett med lange armer og bukse som det grå settet du finner hos Bik Bok. Eller gå for en strikket topp og shorts med en deilig cardigan slik som det brune settet fra Lindex, om du foretrekker det. Ønsker du litt mer passform finner du komfortabelt og myke sett i et moderne ribbet design hos Change. Plaggene skal gjerne være i nøytrale farger som grått, hvitt, beige og brunt. Men det finnes også fine duse farger som lys rosa hos blant annet Lindex.

Plagg til romjulen
Sett til venstre fra Lindex og sett til høyre fra Change.

Ull og strikk

På kalde dager er det deilig med plagg i ull og strikk. Enten du ønsker et tynnere loungewear sett kombinert med en strikket genser eller cardigan, eller går for et sett i ull. Et sett i ull er også deilig å ha under til hverdags for et ekstra lag på kalde dager. Hos Lindex finner du loungewear sett i merinoull som dette settet i rosa som kommer med bukse, t-skjorte og genser med hette slik at du kan sette det sammen slik du foretrekker. Hos Lindex har de også strikket sett med topp og shorts i ullblanding. Helt perfekt til romjulen!

Plagg til romjulen
Sett fra Lindex.

Tøfler og gode sokker

Fullfør det komfortable romjuls antrekket med et par fine tøfler eller et par myke sokker. Hos Change finner du strikkede ankelsokker med dekorative dusker på. Gode og varme enten du tilbringer romjulen hjemme eller på hytta. Det er også mange fine tøfler i butikkene. Hos Lindex finner du flere ulike tøfler i for eksempel fuskefjær og fuskepels, og hos Bik Bok har de fluffy teddy tøfler som kommer i både offwhite og sort.

Plagg til romjulen
Tøfler fra Lindex og sokker fra Change.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00