Julegavetips til han

dame holder frem bøker

Trenger du inspirasjon til julegavene? Her har vi samlet gavetips som passer både til bror, far, fetter og kjæreste.

Tiden er inne for å handle julegaver, og på senteret finner du mange fine gaver. Velg blant klassikere som pysjamas og varmt tilbehør, til en god bok eller deilige velværeprodukter.

Boktips

En god bok er en flott julegave, og her finnes det noe for enhver smak. Noen tips fra Norli innen ulike sjangere er boken “Fedre og sønner” av Dag Steinfeld. Fra han var liten, hørte Dag Steinfeld fortellinger om den jødiske familien sin på farssiden og i denne boken deler han en dramatisk historie om fire generasjoner i varm og kald krig. En gripende fortelling som har fått gode anmeldelser.

Et annet boktips er Thomas Seltzers bok om Amerika, “Amerikansk karmageddon - tanker om mitt fordømte fedreland”. Her forteller Seltzer hvordan og hvorfor landet han elsker over alt på jord har blitt til denne kaotiske slagmarken vi her i Europa ikke forstår. Boken er både poengtert og lærerik.

Er du på utkikk etter julegave til en som er glad i formel 1? Da vil nok boken “Formel 1 - på innsiden av en verden i 350 km/t” av Atle Gulbrandsen falle i smak. Formel 1s historie er kanskje den mest dramatiske i sportsverdenen, samtidig er den en av de mest ukjente. I boken forteller Norges fremste Formel 1-ekspert, Atle Gulbrandsen, alt man trenger å vite om motorsportens rivaliseringer, dramatikk og teknologi.

For den musikkinteresserte tipser Norli om boken “Philosophy of Modern Song” av Bob Dylan. En engelsk bok i kategorien Biografier og memoarer.

Dame med bøker fra Norli
Toril hos Norli hjelper deg gjerne med å finne riktig bok.

Varmt tilbehør

Tilbehør som luer, votter og skjerf slår sjelden feil. Hva med en ny lue eller et deilig skjerf? Tilbehøret kan gjøre mye med et antrekk og hos Kase har de et godt utvalg til den motebevisste fra merker som Polo, Gant og Barbour. Varmt tilbehør er en fin og praktisk gave han vil få mye glede av i den kalde tiden fremover.

Den myke gaven

Hvem liker vel ikke myke pakker? Julen er en fin tid for å oppdatere garderoben, og i butikkene finnes det mye fint! Hos for eksempel Kase har de mange fine gensere, skjorter, bukser, blazere og jakker. Her finner du noe for både hverdags, jobb og fest. Hva med en kabelstrikket genser eller en ny pysjamas med matchende sokker eller toalettmappe til?

Dame som holder opp plagg
Hos Kase har de mange flotte, myke pakker.

Velvære og egenpleie

Produkter til ansikt og kropp er deilige gaver, og en forbruksvare som det kan være fint å få påfyll av til jul. Hos Rituals finner du mange gode produkter både til ansikt, kropp, hår og parfyme. De har også mange gaveesker med sett av produkter til herre i ulike sammensetninger og størrelser.

Gavesett fra Rituals
Hos Rituals finner du deilige gavesett.

Til føttene

Tøfler er en klassiker under juletreet. Kanskje har du en mann i ditt liv som vil bli glad for nye tøfler til jul? Hos Eurosko Senter Sko finner du alt fra forede tøfler i brunt og sort, til army mønstrede tøfler. De har blant annet et godt utvalg tøfler fra Polo Ralph Lauren i god kvalitet som er en tidløs klassiker til herre.

Tøfler fra eurosko
Myke og varme tøfler fra Eurosko Senter Sko