Julegavetips til han

Julegavetips til han
Kase hjelper deg å finne årets julegaver til han.

Trenger du inspirasjon til julegavene? Her har vi samlet gavetips som passer både til bror, far, fetter og kjæreste.

Tiden er inne for å handle julegaver, og på senteret finner du mange fine gaver. Velg blant klassikere som hansker og plagg, til en god bok eller deilige velværeprodukter.

Den myke gaven

Hvem liker vel ikke myke pakker? Julen er en fin tid for å oppdatere garderoben, og i butikkene finnes det mye fint! Hos for eksempel Kase har de mange fine gensere, skjorter, bukser, blazere og jakker fra merker som Barbour, Gran Sasso, Polo Ralph Lauren og mange flere. Her finner du noe for både hverdags, jobb og fest. Hva med en deilig genser eller en deilig jakke til vinteren?

Mann og dame fra Kase som holder opp et utvalg jakker
Marcelo og Merethe hos Kase hjelper deg gjerne med å finne den perfekte julegaven.

Boktips

En god bok er en flott julegave, og her finnes det noe for enhver smak. Vi har spurt Ark om noen boktips innen ulike sjangere, og en av de som blir tipset om er “Haakon - historien om en tronarving”. Dette er en bok der den norske tronarvingen snakker om sin oppvekst, om frihetsfølelsen som student i California, da han traff Mette-Marit, om livet som far, sitt brennende ønske om å forandre verden, og om det å bli eldre.

Et annet tips er biografien “Elon Musk”, som er den personlige historien om verdens mest fascinerende og kontroversielle innovatør – en visjonær som bryter alle regler og har ledet verden inn i en æra med el-biler, privat romfart og kunstig intelligens.

Dersom han du skal kjøpe gave til er glad i å lese om andre verdenskrig så er boken “Hvis vi overlever” av Ingar Sletten Kolloen et godt tips. Dette er en frittstående bok om krigstidens siste fase, og avslutter storverket Under krigen. Ingar Sletten Kolloen tar oss med inn på møterommene og i hjemmene, ut på slagmarkene og tett på menneskene som levde under krigen. Alt som fortelles er sant. Alt har skjedd. Og det samme skjer igjen og igjen – og nå også på ny i Europa

Sist, men ikke minst, tipser Ark også om “Churchill - besatt av Norge”, en skildring av ukjente og avgjørende sider av krigshistorien, som også viser hvordan Norge var en svært viktig brikke i det store krigsspillet.

Dame fra Ark holder opp ulike bøker
Ark Bokhandel har et stort utvalg bøker som er perfekte julegaver.

Velvære og egenpleie

Produkter til ansikt og kropp er deilige gaver, og en forbruksvare som det kan være fint å få påfyll av til jul. Hos Kicks finner du mange gode produkter både til ansikt, kropp, hår og parfyme. De har også mange gaveesker med sett av produkter til herre i ulike sammensetninger og størrelser. Kicks tipser spesielt om et gavesett fra YSL, som inneholder en veldig god parfyme.

Dame fra Kicks holder opp gavesett til herre
Hos Kicks finner du deilige gavesett.

Tilbehøret

Et par gode boots som både holder varmen og som er gode på vinterføre er gull verdt å ha i skapet. Hos Skoringen finner du et godt utvalg av sko, som holder en både tørr, varm og trygg om vinteren. Skinnhansker er også et godt tips, noe alle har bruk for om vinteren her i Norge. Eller kanskje personen du skal kjøpe gave til har behov for ny PC veske? Både det og skinnhansker finner du også hos Skoringen, i nydelig skinn og ulike farger.

Dame fra Skoringen holder opp sko, veske og skinnhansker
Skoringen har mange ulike gavetips til han.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00