Julegavetips til han

Produkter til herre på bord

Trenger du inspirasjon til julegavene? Her har vi samlet gavetips som passer både til bror, far, fetter og kjæreste.

Tiden er inne for å handle julegaver, og på senteret finner du mange fine gaver. Velg blant klassikere som pysjamas og varmt tilbehør, til en god bok eller deilige velværeprodukter.

Varmt tilbehør

Tilbehør som luer, votter og skjerf slår sjelden feil. Hva med et par nye tykke hansker? Eller et matchende sett? Hos Kase finner du et godt utvalg tilbehør til den motebevisste fra merker som Polo, Gant og Barbour. De har også ullundertøy som kan være en fin og praktisk gave eller gaveesker med sokker.

Produkter til herre på bord

Den myke gaven

Hvem liker vel ikke myke pakker? Julen er en fin tid for å oppdatere garderoben, og i butikkene finnes det mye fint! Hos for eksempel Kase har de mange fine skjorter både til hverdags, jobb og fest. Jakker, gensere og pyjamaser er også fine myke julegaver. Hos Rituals finner du gaveesker med boxershorts, og kanskje den kan kombineres sammen med noen velværeprodukter?

Produkter til herre på bord
Produkter til herre på bord

Velvære og egenpleie

Produkter til ansikt og kropp er deilige gaver, og en forbruksvare som det kan være fint å få påfyll av til jul. Hos Rituals finner du mange gode produkter både til ansikt, kropp, hår og parfyme. De har også mange gaveesker med sett av produkter til herre i ulike sammensetninger og størrelser. Toalettmappe er også et tips og passer godt i kombinasjon med velværeprodukter, og toalettmappe til herre finner du blant annet hos Eurosko.

Produkter til herre på bord
Sko til herre på bord

Til føttene

Tøfler er en klassiker under juletreet. Kanskje har du en mann i ditt liv som vil bli glad for nye tøfler til jul? Hos Eurosko finner du alt fra forede tøfler til klassiske skinntøfler. Et par nye vintersko er også noe mange setter på ønskelisten, og her har Eurosko også et godt utvalg av vintersko til herre.

Sko til herre på bord
Bøker til herre på bord

Boktips

En god bok er en flott julegave, og her finnes det noe for enhver smak. Noen tips fra Norli innen ulike sjangere er boken “Pølser og Pils” av Stian Staysman og Jørn Idar Almås Kvig med enkle oppskrifter.

For den bilinteresserte tipser de om “Alt om bil” av Karl Eirik Haug som inneholder småfrekke ord og uttrykk om biler og bilister, samt nyttige og unyttige fakta om biler.

Skal du finne julegave til en som er glad i tegneserier? Da har du boken “I skyggen av Tirpitz” av John S. Jamtli. Boken er den nyeste i serien som handler om sabotører under andre verdenskrig.

Til han som liker romaner anbefales “304 dager” av Simon Stranger og “Lucias siste reise” av Vetle Lid Larssen. To andre gode bøker til han er “Rich dad, poor dad” av Robert T. Kiyosaki og “Min skyld”, en bok om frigjøring av Abid Raja.

Butikker i artikkelen: Kase, Nordli, Eurosko og Rituals

No image format Selected