Julegavene du gir til bestemor og bestefar

Mann holder fotokalender
Våre beste tips for gaver til bestemor og bestefar.

Å kjøpe julegave til besteforeldre kan være en vanskelig oppgave for mange. Med disse tipsene blir julegaveshoppingen til bestemor og bestefar litt enklere.

Fotokalender

Gi en personlig gave som for eksempel en kalender med fine bilder i. Hos Elite Foto kan du lage din egen personaliserte fotokalender hvor du selv designer hvert blad med dine egne bilder og tekster. Fyll den med bilder av deg selv og resten av familien, slik at besteforeldrene dine kan tenke på deg hver gang de ser den.

Et tips er å plotte inn alle viktige datoer i kalenderen, så slipper besteforeldrene din å glemme bursdager og andre begivenheter. Velg bilder som passer hver enkelt måned. I desember kan du for eksempel bruke et julebilde, mens i juni kan du bruke et bilde fra fjorårets sommerferie.

Mann som holder kalender fra Elite Foto
Hva med en personlig fotokalender fra Elite Foto?

Gi en minnebok

Nå har det kommet en ny utgave av bestselgeren «Min bestemor» og «Min bestefar» av forfatteren Elma van Vliet. Disse bøkene minner om minnebøkene man tok med på skolen og fikk venner til å ivrig fylle ut sider om seg selv, med en tro om å bli husket for alltid. Selv om du kjenner dine besteforeldre godt, har de garantert mange gode historier til gode. Som for eksempel: Hva er deres beste barndomsminne? Og når måtte de legge dere om kvelden? Forfatteren Elma van Vliet har stilt alle de spørsmålene vi har lett for å glemme. Med disse minnebøkene kan du notere mens din bestemor eller bestefar svarer på spørsmål om sitt liv.

Dette er en fantastisk og veldig personlig gave hvor resultatet blir en unik og personlig minnebok som bevarer historien om dine besteforeldre for alltid. La din bestemor eller bestefar fylle ut engasjerende, morsomme og uventede svar om seg selv. Det hele blir en unik og personlig bok som du får tilbake. Du finner bøkene hos Ark.

Dame fra Ark som holder Minnebøker
Minnebøker er en kjempefin og personlig gave.

Velværeprodukter

Gode velværeprodukter som håndkrem, kroppskrem, dusjolje og leppepomade er alltid fint å få. Hos L'Occitane anbefaler de blant annet den økologiske sheasmør-serien med nærende og beskyttende effekt. Serien passer godt for normal til veldig tørr og sensitiv hud. Dusjoljen som er beriket med sheasmør, rengjør huden skånsomt og pleier tørr hud. Kroppskremen gir intens pleie av huden, beskytter mot tørrhet og bidrar til å gjenoppbygge hydrolipidlaget. Alle produktene i serien har en mild duft av shea.

Dame fra L'Occitane som holder gavesett
Gode velværeprodukter er alltid fint å få.

Spiselige julegaver

Besteforeldrene dine har kanskje alt (sier de i alle fall), men selv besteforeldre trenger mat. Hos Olivenlunden som er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet finner du mange gode matgaver. De tipser om boksen med «13 desserter» som sies å være den eldste juletradisjonen fra dette området, og representerer Jesus og hans 12 disipler. I boksen er det samlet et tradisjonelt utvalg fra Provence. I midten av boksen er det en «gibassier», et typisk bakverk fra området, ofte bakt på olivenolje og gjerne smaksatt med kandisert frukt og anis. Rundt denne er det et utvalg av tørket frukt, nøtter, nougat og tradisjonsrike søtsaker fra Provence.

Dame fra Bremond Fils holder opp gave
Spiselige gaver er en sikker vinner.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00