Julegavetips til barn

Dame holder opp leke
Vi har julegavetipsene til de små.

Hvilke leker er mest populære under juletreet og hvilke myke pakker er praktiske å få? Her har vi samlet gavetips fra Sprell, Ringo, Brando Kids og Shoeday.

Er du på jakt etter den perfekte gaven til egne barn eller andres barn? På senteret finner du mange fine butikker med et godt utvalg leker, klær og sko til alle aldre og i alle prisklasser. Vi har snakket med Sprell og Ringo om hvilke leker som garantert er en suksess under juletreet, og med Brando Kids og Shoeday om fine pakker til barnas garderobe.

Leker til barn på bord
Mange leker å velge i mellom, fra Babblarna til leke robot.
Dame holder opp leke
Paw Patrol er en sikker stikker under juletreet.
Lekekjøkken i butikk
Et lekekjøkken kan være en fin julegave å gi.

Leker for alle

Leker er alltid en suksess under juletreet, men det er et stort utvalg å velge imellom og kan være vanskelig å velge blant de mange alternativene. Hos Sprell og Ringo finner du noe til alle aldre og i ulike prisklasser. For de aller minste er Babblarna kjent fra NRK Super populære. Hos Ringo har de både bamser og plastfigurer fra Babblarna.

For de litt større barna er aktivitetsbøker og Lego fine gaver. Disse finner du til ulike aldre så husk å velge ut ifra hvilken alder barnet du kjøper til er. En annen populær gave er roboten Glob som både kan gå, spille musikk og snakke. Roboten styres med fjernkontroll og passer fra 4 år og oppover, og denne finner du hos Sprell.

Rundt 5 års alderen er Paw Patrol helt perfekt. Hos Ringo finner du alt fra små figurer til valpenes utkikkstårn og buss. Har du lyst å gå for den største gaven under juletreet finner du lekekjøkken hos Sprell. Dette er også en fin søskengave da de kan ha glede av lekekjøkkenet sammen. Det finnes også mange tilhørende enkeltleker og sett som man kan kjøpe til som er fine enten alene eller til barn som allerede har et kjøkken.

For de aller største barna kan du gå for ett video kit. Settet inneholder stativ og lys for å lage videoer. Video settet passer fra 8 år og oppover, og denne finner du du hos Ringo.

Morgenkåper til barn på bord
Myke gaver settes oftest stor pris på.
Ullklær til barn på bord
Pysjamas til barn på bord
Ulltøy og pysjamaser er veldig fin gave å finne under juletreet.

De myke gavene

Barn vokser fort og derfor settes myke gaver oftest stor pris på. Pysjamas og tøfler er en flott gave, eller hva med en morgenkåpe? Du finner mange fine pysjamaser og morgenkåper hos Brando Kids, og tøfler hos Shoeday.

En annen ting som er veldig populært til jul er ulltøy. Alt fra ullsett med genser og bukse, til bodys i ull og strømpebukser. Dette er kanskje en av de mest praktiske gavene du kan gi. Hos Brando Kids har de ullklær til barn i alle aldre.

Vintersko til barn på bord
Vintersko trenger ikke å være kjedelig å gi i julegave til de små!

Vintersko

Hvorfor ikke gi tøfler for å ha inne og gode vintersko til å bruke ute? Akkurat som med klær vokser barna fort ut av skoene. Kanskje trenger de du skal handle til nye tøfler eller vintersko? Sko trenger ikke å være kjedelig, det finnes mange fine farger og modeller å velge mellom. Hva med et par søte tøfler med stjerne på, eller vintersko i favorittfargen? Hos Shoeday finner du et godt utvalg.

Vintersko til barn på bord
Vintersko trenger ikke å være kjedelig å gi i julegave til de små!