Julegavetips til barn

Dame holder leke
Vi har julegavetipsene til de små.

Hvilke leker er mest populære under juletreet og hvilke myke pakker er praktiske å få? Her har vi samlet gavetips fra Sprell, Ringo, Brando og Shoeday.

Er du på jakt etter den perfekte gaven til egne barn eller andres barn? På senteret finner du mange fine butikker med et godt utvalg leker, klær og sko til alle aldre og i alle prisklasser. Vi har snakket med Sprell og Ringo om hvilke leker som garantert er en suksess under juletreet, og med Brando Kids og Shoeday om fine pakker til barnas garderobe.

Dame holder leke
Dame holder leke
Beanie Boos og Magic Mixies finner du hos Ringo
Dame holder leke
Dame holder leke
Sprell anbefaler Tinyly-serien og tegnesaker

Leker for alle

Leker er alltid en suksess under juletreet, men det er et stort utvalg å velge imellom og kan være vanskelig å velge blant de mange alternativene. Hos Sprell og Ringo finner du noe til alle aldre og i ulike prisklasser.

Beanie Boos

Den superpopulære Beanie Boos serien finner du hos Ringo. Dette er en serie bamser med store, glitrende øyne som kommer i flere størrelser og varianter. Alt fra søte enhjørninger til hunder, pingviner og skilpadder. Alle bamsene har egne navn og bursdager.

Magic Mixies

Morsomme leker med overraskelser er populært. Hos Ringo finner du Magic mixies hvor det i en magisk gryte skaper det søteste dyret ved hjelp av magiske ingredienser og tryllestav. Om du skal kjøpe gave til en som er glad i dinosaurer er Smashers Dino Island gigantiske egg et tips. Her kan barnet knuse seg til et forhistorisk eventyr hvor 30 skjulte overraskelser venter. Eller hva med en robot? Hero bot kan gå, danse og ikke minst skyte piler.

Tinyly-serien

Serier man kan samle på er noe mange barn synes er gøy. Hos Sprell finner du Tinyly-serien som består av flere figurer som med hver sin søte personlighet og følgesvenn. Hva med et sett som inkluderer det skyformede huset til Sunny? Dukkehuset har soverom, kjøkken og stue, og når det er brettet ut har det også en stor plass med hage. Hos Sprell finner du også trefigurer med blant annet pirater. Et kult sjørøverskip er populært og her kan piratene heise flaggene og seile på de syv hav.

Tegnesaker

En annen flott gave er tegnesaker. Hos Spell har de blant annet Big Box med tegnestifter, blyanter, tusjer og maling i mange ulike farger.

Dame holder leker
Magic Mixies og Smashers Dino Island
Dame holder morgenkåper
Myke gaver settes oftest stor pris på. Flotte morgenkåper fra Brando Kids.
Dame holder tøfler
Dame holder tøfler
Pysjamaser brettet på bord
Tøfler fra Shoeday og ulltøy fra Brando.

De myke gavene

Barn vokser fort og derfor settes myke gaver oftest stor pris på. Pysjamas og tøfler er en flott gave, eller hva med en morgenkåpe? Du finner mange fine pysjamaser og morgenkåper hos Brando Kids.

En annen ting som er veldig populært til jul er ulltøy. Alt fra ullsett med genser og bukse, til bodys i ull og strømpebukser. Dette er kanskje en av de mest praktiske gavene du kan gi. Hos Brando Kids har de ullklær til barn i alle aldre.

Tøfler

Gi et par tøfler som er deilig å ha inne hjemme eller som innesko i barnehagen eller på skolen. Akkurat som med klær vokser barna fort ut av skoene. Kanskje trenger de du skal handle til nye tøfler? Tøfler trenger ikke å være kjedelig, det finnes mange fine farger og modeller å velge mellom. Hva med et par søte tøfler med enhjørning eller løve på, eller et par i favorittfargen? Hos Shoeday finner du et godt utvalg.