Julegavetips til barn

Dame holder leke
Vi har julegavetipsene til de små.

Hvilke leker er mest populære under juletreet og hvilke myke pakker er praktiske å få? Her har vi samlet gavetips fra Sprell, Lekia, Eurosko og Brando Kids.

Er du på jakt etter den perfekte gaven til egne barn eller andres barn? På senteret finner du mange fine butikker med et godt utvalg leker, klær og sko til alle aldre og i alle prisklasser. Vi har snakket med Sprell og Lekia om hvilke leker som garantert er en suksess under juletreet, og med Eurosko og Brando Kids om fine pakker til barnas garderobe.

Leker for alle

Leker er alltid en suksess under juletreet, men det er et stort utvalg å velge i mellom og det kan være vanskelig å velge blant de mange alternativene. Hos Sprell og Lekia finner du noe til alle aldre og i ulike prisklasser.

Spidey og Gabby's Dollhouse

Ulike figurer er populære gaver og noen populære seier er Spidey fra Disney Junior og Gabby's Dollhouse fra Netflix serien. Du finner flere ulike leker i disse seriene hos Lekia som blant annet sett hvor du får med både hus og flere figurer.

Mann som holder leker
Lekia anbefaler Gabby's Dollhouse og Spidey.

Digitalt kjæledyr og tryllesett

Eller hva med et digitalt kjærledyr? Bitzee er det digitale kjæledyret du kan ta på og føle på. Hver Bitzee starter som en baby og vokser med kjærlighet og omsorg. Gi dem mat, lek med dem, vugg dem i søvn, rydd opp etter dem og gi dem kjærlighet. Hver Bitzee kommer med unike antrekk og spill. Du finner dem hos Lekia.

Mange barn synes det er spennende med magi og da er det store illusjon- og tryllesettet Marvin's Amazing Magic Tricks en fantastisk gave! Settet finnes hos Sprell. Det inneholder 300 forskjellige triks i ulike vanskelighetsgrader. Klassiske trylletriks, mystisk tankelesing, utrolige illusjoner, korttriks og mye mer! I dette settet får du alt for å lage tidenes trylleshow.

Dame og mann som holder leker
Tryllesett fra Sprell og Bitzee fra Lekia.

Lærebrett og instrument

For de mindre barna er musikalske gaver et tips. Det er både spennende å høre på og prøve seg frem. Sprell tipser om lærebrettet Timio som er en morsom og interaktiv leke hvor barna lærer ord, tall, sanger, eventyr og mye mer. Lærebrettet følger barnets utvikling og etterhvert kan man kjøpe til flere disker.

Eller hva med å gi et instrument? Hos Sprell finner du blant annet Animambo keyboard hvor barnet kan komponere og utvikle sine musikalske ferdigheter.

Dame som holder leker
Animambo og lærebrettet Timio fra Sprell.

De myke gavene

Barn vokser fort og derfor settes myke gaver oftest stor pris på. Ulltøy er populære gaver til jul. Alt fra ullsett med genser og bukse, til bodys i ull og strømpebukser. Dette er kanskje en av de mest praktiske gavene du kan gi.

En annen fin gave er pyjamas. Her finnes det mange ulike motiver og farger å velge mellom, og alt fra hel pyjamas med glidelås til todelte sett. Du finner mange fine ullsett og pyjamaser hos Brando Kids til barn i alle aldre.

Dame som holder klær til barn
Pyjamas og ullsett fra Brando Kids.

Tøfler

Gi et par tøfler som er deilig å ha inne hjemme eller som innesko i barnehagen eller på skolen. Akkurat som med klær vokser barna fort ut av skoene. Kanskje trenger de du skal handle til nye tøfler? Tøfler trenger ikke å være kjedelige, det finnes mange fine farger og modeller å velge mellom.

Hva med et par søte fluffy tøfler, eller et par i favorittfargen? Hos Eurosko finner du et godt utvalg.

Mann som holder tøfler
Eurosko tipser om tøfler til jul!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00