Julegavetips til henne i år

dame holder smykker
Vi har julegavetipsene til henne!

Er du på utkikk etter den perfekte julegaven til søster, mamma, kjæreste, venninne eller kone? Her er noen gode gavetips!

Hos oss på Ski Storsenter finner du gavene hun elsker, enten det er smykker, klær, sko, interiør eller noe helt annet. La oss vise deg et utvalg av hva du kan velge mellom.

Deilig velvære

Det finnes mange deilige velværeprodukter til både ansikt, kropp og føtter. Hos blant annet Vita har de et stort utvalg og mange fine gavesett til alle aldre og hudtyper.

Hva med håndkrem og leppepomade fra Korres eller foot peel sett fra Baby Foot? Det er noe de aller fleste setter pris på. Vita tipser også om gavesett med Clean It Zero krem og rens. Disse produktene passer for alle hudtyper.

Dame fra Vita som holder opp produkter
Vita har et mange gavetips for den som er glad i velvære.

Hold varmen

Vinteren i Norge kan være veldig kald og derfor kan det være deilig med et par myke tøfler å tråkke inn i. Et par skinntøfler med foret innside er ekstra mykt og komfortabelt, og ofte et populært valg når det kommer til tøfler. Det og mange flere varianter finner du hos Eurosko.

Andre gode og varme gaver er votter, luer og skjerf, tilbehør som man virkelig får godt bruk for i vintersesongen. Det finnes et godt utvalg og ulike prisklasser i flere av butikkene på senteret, blant annet hos Eurosko.

Dame fra Eurosko som holder opp tøfler.
Hold varmen med gaver fra Eurosko.

Myk strikk

En annen myk gave er strikkede plagg som for eksempel en fin cardigan. Et allsidig og trendy plagg som kan styles på mange måter og er perfekt i hverdagen. Gå for en klassisk farge som beige eller sort, eller velg en mer fargerik variant. Hva tror du faller best i smak hos den du kjøper gave til? Uansett finner du cardigans i mange ulike farger hos Companys på senteret.

Dame som viser frem ulike strikkagensere fra Companys
Deilig strikk fra Companys.
dame holder smykker
Statement øredobber fra Companys.

Glitrende favoritter

Smykker, øredobber og klokker er en fantastisk julegave til de aller fleste. Gå for minimalistiske smykker som kan brukes til alt. Smykker og klokke er tilbehør som man kan bruke hver dag, og som kan minne om personen man har fått det fra. Du finner smykker for enhver smak på senteret, og hos blant annet Bjørklund har de noe i alle prisklasser.

Om du ønsker å være litt mer vågal kan du gå for noen chunky øreringer. De litt større statement øredobbene er veldig trendy, og disse finner du i et stort utvalg farger og størrelser. Companys har et stort utvalg festlige øredobber.

Dame fra Bjørklund som viser frem ulike klokker og smykker
Tidløse klassikere fra Bjørklund.

Til hjemmet

Produkter til hjemmet er alltid gøy å få! Hva med et duftpinner som både er dekorative i interiøret og lukter godt? Hos Sense of Style har de mange ulike dufter, både duftpinner og duftlys.

En annen flott gave til hjemmet er en pynteskål, den kan brukes til så mye! Alt fra å ha et dekorativt fruktfat stående fremme til å servere småkaker eller annen snacks. Hos Sense of Style finner du utrolig mange fine gaver som er perfekte i ethvert hjem.

Mann som holder opp ulike interiørartikler
Sense of Style har de fineste gavene til hjemmet.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00