Julegavetips til henne i år

Julegavetips til henne
Vi har julegavetipsene til henne!

Har du kommet i gang med julegavene? Om ikke, fortvil ikke, vi har gavetipsene til henne.

Her finner du noen gode tips til hva du kan kjøpe til mamma, søster, kjæreste, kone eller en annen kvinne i ditt liv. Hos oss på Ski Storsenter finner du gavene hun elsker, enten det er smykker, klær, treningsutstyr, bøker eller noe helt annet. La oss vise deg et bittelite utvalg av hva du kan velge mellom.

Til hjemmet

Produkter til hjemmet er alltid gøy å få! Hva med et deilig duftlys eller ekstra fin julepynt som man kan ta frem år etter år? En nydelig vase eller lysestake er som regel også en stor hit, og ikke minst er produktene veldig lekre! Hos Sense of Style finner du utrolig mange fine gaver som er perfekte i ethvert hjem.

Dame som holder opp vase
Sense of Style har mange flotte gaver til den som er glad i interiør.
Julegavetips til henne
Gavesett fra Dior.

Deilig velvære

Det finnes så mange deilige velværeprodukter der ute. Enten det er en ny parfyme, hudpleie eller makeup, så er dette også noe de fleste setter pris på. Hos Kicks finner du et godt utvalg av gaveesker til alle aldre og hudtyper, som vi lover at blir satt pris på. Hva med å gå for en eske fra for eksempel Dior Beauty eller Lancome? Eller hva med en parfyme fra Prada?

parfyme og parfymesett fra Kicks
Parfyme og parfymesett fra Kicks.
Julegavetips til henne
Julegavetips til henne
Varme gaver finner du hos Skonnord.

Hold varmen

Vinteren i Norge kan være veldig kald. Derfor er det ekstra deilig med gode skinnvotter eller en deilig boblejakke. Både hansker eller vanter, luer og skjerf finner du i flere ulike prisklasser og farger på senteret. Hos Skonnord har de blant annet et kjempefint utvalg fra merker som Holzweiler, Camilla Pihl og Ganni, hvor du kan velge mellom mange fine plagg.

En annen kjempefin gave til den litt frosne er for eksempel tøfler. Disse finner du også i mange ulike modeller og farger på senteret. Vi liker spesielt godt de brune og sorte fra DNA. Men du finner også mange andre fine modeller med åpen tå eller helt tette, og i mange fine farger!

Tøfler fra DNA
Myke tøfler fra DNA.

Hverdagsvesken

Den praktiske hverdagsvesken er alltid en vinner, og det norske merket Cala & Jade som du finner hos Skonnord har mange fine vesker. Finn den perfekte størrelsen og fargen til nettopp den du skal kjøpe til, dette kan uten tvil bli den nye favoritten i hverdagen!

Julegavetips til henne
Skonnord selger merket Cala & Jade.

Glitrende favoritter

Smykker, øredobber og ringer er en fantastisk julegave til de aller fleste. Dette er tilbehør som man kan bruke hver dag, og som kan minne om personen man har fått det fra. Du finner smykker for enhver smak på senteret, og hos Mestergull har de noe i alle prisklasser. Dersom du ikke vet helt hva du skal gå for, så fortvil ikke. De ansatte hos Mestergull er eksperter, og hjelper deg å finne den perfekte gaven!

Smykker fra Mestergull
Glitrende gaver fra Mestergull.