Julestrømpe - dette fyller du den med!

Julestrømpe og hva man kan fylle den med
Julestrømpe fra Nille.

Julestrømpen er blitt en tradisjon i mange norske hjem, og flere og flere ser ut til å innføre den.

Derfor vil vi tipse om både julestrømpene og hva du kan fylle de med.

Tradisjonen med å spikre julestrømper i nærheten av en peis kom til for å hjelpe julenissen å ha et sted å stappe godteri og godbiter for lyse og muntre barn i verden. Det fungerer også som en endeløs forsyning av sokker til julenissen.

Mange familier har det som tradisjon å henge opp julestrømper på julaften fylt med godsaker, dette er da julegodt som man ofte koser seg med på selve julaften eller i romjulen. Det er jo egentlig slik at det kun er de snille barna som får julegodt i julestrømpen, og de “slemme” sies å få kull i stedet. Men de aller fleste praktiserer nok julegodt og kos i strømpen, istedenfor kull i julestrømpen.

Julestrømpe og hva man kan fylle den med
Julestrømper fra Nille

Selve julestrømpen

Har du ikke julestrømper hjemme? Da finner du heldigvis et godt utvalg i flere av våre butikker. Enten du har lyst på en klassisk rød strømpe, eller om du heller vil gå for en litt strikket variant, så finner du de på senteret. Du finner også de litt morsomme, med fine julete motiver på. Hos både Nille finner du mange fine julestrømper, i ulike farger, mønster, materiale og design. Så her finner du garantert en som passer inn hjemme hos deg!

Visste du at?

Her i Norge har vi en tradisjon med å henge opp julestrømpe på julaften, men i Danmark er det juletøfler som gjelder.

Julestrømpe og hva man kan fylle den med

Dette fyller du julestrømpen med

Som nevnt tidligere så fyller man oftest julestrømpen med noe mottaker kan kose seg med på julaften. Det kan for eksempel være frukt, julegodt eller annet som du vet personen liker. Det aller vanligste er nok godteri, gjerne tilpasset personens smak og allergier. Men det går også fint an å legge oppi for eksempel et magasin, en bok eller et flakslodd, dette er også hyggelige overraskelser å finne i julestrømpen.

Godteri

Dersom du velger å gå for det mest vanlige, nemlig julegodt, så finner du det i flere butikker på senteret. Men de som har aller mest spennende utvalg er nok Yummy Heaven. Hos Yummy Heaven finner du både de tradisjonelle produktene til jul og ellers, men du finner også julespesialer av mange produkter. Her er det mye som er super populært hos de yngre i familien.

Juleskum, kindersjokolade, julemarsipan og polkastenger er for eksempel produkter som de fleste elsker i julen. Hos Nille finner du alle klassikerne! Legg også opp i personens favorittgodteri, og kanskje en klementin eller to, så lover vi suksess.

Julestrømpe og hva man kan fylle den med
Godteri er perfekt til julestrømpen!

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00