Lag deg en fin førjulstid

Slik får du en fin førjulstid
Ski Pepperkakeby

Julen er en koselig høytid, og det er tiden opp mot julen også. Nyt tiden, og lag deg en fin førjulstid med noen av disse tipsene.

Bygg pepperkakehus

En koselig aktivitet å gjøre med familien er å bygge pepperkakehus! Enten om man bygger helt fra bunnen selv, eller om man kjøper ferdig deig og moduler så er det en hyggelig førjulsaktivitet. Pynt slik dere ønsker, bare fantasien setter grenser!

Dere kan også være med å bygge Ski sin egen pepperkakeby. Du kan bygge ditt eget hus, kjente steder i byen, en statue, en butikk, en bil, en lyktestolpe, en hest, en nisse, eller bare akkurat det du har lyst til. Les mer om pepperkakebyen vår her. Dersom du ikke føler for å bake, men bare titte, så er du selvfølgelig velkommen til å ta turen innom Stjernetorvet for å se alle de fine bidragene til pepperkakebyen vår.

Pepperkakeby
På Stjernetorvet kan du se pepperkakebygg av Ski Storsenter og Ski jernbanestasjon.

Ta en lunsj eller middag ute

Ta med deg noen du er glad i på en hyggelig lunsj eller middag ute, kanskje kombinert med litt julegaveshopping? Det er deilig å være tidlig ute med julegavene, da blir førjulstiden litt roligere. Vi har mange koselige restauranter på senteret som er perfekte til både lunsj og middag, som for eksempel Råde Bakeri, Sabrura Sushi, Egon, Lola & G og mange fler.

råde bakeri sabrura
Nyt en deilig lunsj på Råde Bakeri eller Sabrura

Gled noen som gruer seg til jul

Gi en gave til noen som trenger det. I kundeservice og på Stjernetorget på senteret har vi nå pyntet juletreet og årets innsamlingskasse står klar på Stjernetorvet. Ikke alle barn gleder seg til jul, og ikke alle barn kan feire jul hjemme. Sammen med både Frivilligsentralen og Stiftelsen Sykehusbarn kan du nå bidra til å gi en gave eller to til noen som trenger det. Plukk en lapp fra ønsketreet, kjøp en gave som passer, legg gaven i en pose og fest/knyt ønskelappen godt på posen. Gaven vil bli pakket inn og levert til den som skal ha den, gavene kan leveres frem til 18. desember.

Les mer om innsamlingen her.

ønsketreet
Plukk en lapp fra Ønsketreet, kjøp en gave og legg det i innsamlingskassen.

Se en julefilm på kino

Julefilmer hører førjulstiden til, og på Odeon Kino hos oss på Ski Storsenter kan du nyte en koselig tid med julefilm på skjermen og noe godt å tygge på. Ta med deg familien eller noen du er glad i på en av årets nye julefilmer.

Vi ønsker deg en riktig god førjulstid!

odeon kino
Se en julefilm hos Odeon Kino!