Pakketips til sommerferien

Dame holder produkter i reisestørrelser
Vi viser våre beste tips fra Vita, Normal og Kjell & Company. Produktene på bildet finner du hos Normal.
Elektroniske gadgets på bord
Elektroniske gadgets på bord
Kjell & Company har mange smarte gadgets til sommerferien.
Dame holder høytaler og objektiv
Bluetooth-høyttaler og linse til mobilkamera fra Kjell & Company.
Produkter i reisestørrelser på hylle
Alt du trenger av reisestørrelser finner du hos Normal.
Solkremer på butikkdisk
Solkremer på butikkdisk
Ikke glem solbeskyttelse for både kropp og hår.

Er du klar for sommerferien? Enten du skal på norgesferie eller til utlandet i år får du her noen gode pakketips til ferien.

Sommerferien nærmer seg og det er noen essensielle ting som bør med og mange smarte gadgets som kan gjøre ferien litt enklere og morsommere. Her er noen tips fra Vita, Normal og Kjell & Company på senteret.

Start med en pakkeliste

Er du en av de som planlegger hva du skal pakke før du starter å fylle kofferten? Dette kan spare deg mye tid og gjøre at du slipper å ta med deg unødvendig mye på tur. Med en pakkeliste kan du også se hva du mangler, slik at du slipper å dra på butikken å handle noe du har glemt midt i pakkingen. Kanskje pakker du også for barna? Da kan det fort skje at badetøyet er for lite eller at de trenger badesko til steinstranden og det er greit å få unna innkjøpene først.

Smarte gadgets

Det er mye som kan gjøre ferien litt enklere og morsommere. Hos Kjell & Company finner du blant annet “mye utstyr til mobilen. Alt fra praktiske ting som powerbanks og bilholder, til stativ, selfiestang og objektiv kit for deg som er glad i å ta bilder med mobilen i ferien.

Musikk er god underholdning på reisen. Uansett om du foretrekker trådløse hodetelefoner eller headset finner du det hos Kjell & Company. De har også Bluetooth-høyttaler som passer perfekt til å ta med på eventyr.

Reisestørrelser

Toalettsaker kan ta stor plass i bagasjen og da kan små reisestørrelser være en god løsning. Hos Normal finner du alt fra shampoo og balsam, til hårstylingprodukter og deodorant i praktiske størrelser som du bruker opp i ferien og slipper å ha med i bagasjen på vei hjem. De har et stort utvalg ulike merker å velge mellom i mange ulike typer produkter.

Husk solkrem!

Ikke glem solkremen, og om du har solkrem stående fra tidligere husk å sjekk datoen. Mange solkremer har 12 måneders holdbarhet, mens andre kan ha ned til 6 måneder. Hos Vita har de et stort utvalg solkremer til voksne og barn. De har også andre produkter som beskyttelse til håret og after sun. Det kan være lurt å ha ulik solkrem for voksne og barn, da barn har mer sensitiv hud enn voksne og trenger solkrem tilpasset dem. Produktene til barn inneholder mildere ingredienser og har høy faktor.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00