Antrekkene til festival

dame i festival antrekk
Vi tar en titt på festivalmoten.

Skal du på festival i sommer? Vi har tatt en titt på festivalmoten og her får du inspirasjon til festival-looken fra Bik Bok, Olivia's Verden og Vero Moda.

Festivalsesongen er her og for mange er det ikke sommer uten en tur på festival. Det norske sommerværet kan være skiftende, noe vi ser på festivalmoten med alt fra heklede kjoler til deilig varm strikk. Det skal ihvertfall være både komfortabelt og kult så du er klar for å synge og danse med gjennom hele festivalen!

Kule og komfortable shorts

En kul og komfortabel shorts er et godt utgangspunkt for festivalantrekket, gjerne i denim. Denne kan du style med en singlet eller enkel topp eller en god strikkegenser. Du finner denim shorts hos blant annet Bik Bok. Med en denim shorts i garderoben har du et utgangspunkt for flere festival-looks. Den er like kul til et par sandaler som støvler eller boots.

Deilig strikk

En deilig strikkegenser er god å ha, da det norske sommerværet kan være skiftende. På festival skal antrekket være komfortabelt og med en god strikkegenser slipper du å fryse når kvelden kommer. Det er et allsidig plagg som er like fint til denim shortsen som over sommerkjolen. Hos Bik Bok finner du strikkegensere til festivalantrekket.

Dame fra Bik Bok har på seg shorts og genser
Shorts og strikk fra Bik Bok.

Heklekjoler og mesh

Om du foretrekker kjole på festival er en av sesongens trender heklede kjoler og varianter i mesh. Hos Vero Moda finner du mange fine kjoler til sommerens festivaler. Alt fra heklede kjoler i ulike mønstre og farger, til glitrende mesh kjoler. Du kan gjerne være kreativ med antrekket. Hva med å bruke mesh kjolen over en rød kjole eller en annen farge du liker? Eller bruke den over jeans? Kjole over bukse er også en stor trend denne sesongen.

To damer fra Vero Moda som har på seg kjoler
Kjoler fra Vero Moda.

Denim

Denim står sterkt blant festival trendene og her er mulighetene mange. I butikkene finner du alt fra denim shorts og topper, til jeans, skjørt og kjoler. Også tilbehør i denim er det mye av denne sommeren. Olivia's Verden er en av butikkene med mange kule plagg i denim, som dette stilige settet med topp og jeans. Perfekt hver for seg og sammen for en full denim look.

Dame fra Olivias Verden har på seg denimbukser og denimtopp
Jeans og denimtopp fra Olivias Verden.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00