Kul i skibakken!

Anton Sport
Er du på jakt etter antrekket som er perfekt i bakken? Vi gir deg våre beste tips!

Vinterferien nærmer seg, og da tilbringer mange tid på fjellet og i bakken. Er du på jakt etter antrekket som er perfekt i bakken?

Hold varmen

Det aller hotteste tipset er vel å kle seg for å holde varmen, og det kan gjøres enkelt uten å gå på kompromiss av stil. Ha nok lag med ull under skitøyet, husk votter og lue, varme sko når du ikke har på alpint eller snowboard sko og ikke minst pass på at yttertøyet matcher temperatur og forholdene i bakken.

Ull og de riktige plaggene til bakken finner du flere steder på senteret, men hos Anton Sport finner du så klart et stort utvalg av både de innerste og ytterste lagene!

Anton Sport
Anton Sport hjelper deg med å finne riktig utstyr!

Riktig utstyr

Det å ha riktig utstyr, slik som ski, støvler og hjelm, i bakken er viktig. Både for sikkerhet og komfort. Alpint utstyr er dyrt og når du først skal investere penger i det er det greit å vite at utstyret fungerer som det skal og at man har valgt riktig. Dårlig tilpasning, dårlig vedlikehold eller feil valg av utstyr kan unngås. Derfor anbefaler Anton Sport å velge utstyr basert på bruksområde og kunnskap, tenk deg godt om før du går for det billigste, fineste, dyreste eller sier deg fornøyd. Du kan spare mye smerte og irritasjon på å velge riktig utstyr. Sett deg inn i det du kjøper. Og når du først har kjøpt noe, husk å vedlikeholde det.

Alt dette kan de ansatte hos Anton Sport hjelpe deg med!

Boots fra Eurosko
Boots fra Eurosko.

Skotøyet når du ikke skal ha på deg alpinstøvler

La oss innrømme det, alpinstøvler er ikke favoritten å ha på beina, så når du skal ha de av deg så er det godt å ha på seg noe annet på beina. Moon Boot er en favoritt hos mange, og det forstår vi godt, de er kjempegode på foten og ikke minst holder de deg varm. Hos Eurosko har de et stort utvalg av Moon boot, men om du ønsker noe annet har de også mange lignende versjoner fra andre merker, som Michael Kors. Perfekte å ha om vinteren og du kan bruke de år etter år!

Plagg til skibakken
Moon Boot fra Eurosko.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00