Tips til en sunn start på året

Dame holder drikkeflasker
Hos Sunkost finner du alt til å kickstarte året.

Et nytt år betyr for mange en sunn, ny start! For når er det vel bedre å kickstarte enn i begynnelsen av et nytt år? La oss gi dere noen tips på veien.

Få hjelp av noen som kan det

Trenger du litt hjelp til å finne ut av hva som er det beste for deg i forhold til kosttilskudd, utbytting av varer og mer? Da anbefaler vi å ta turen innom Sunkost hos oss, de har skikkelig peiling på hva som er bra. De brenner for at du skal ha det så bra som mulig og finne din unike balanse mellom kosthold, mosjon og hvile. Kanskje trenger du et ekstra tilskudd av mineraler for å orke mer og ha det bedre? Spør så hjelper de deg med glede.

Få i deg nok vann

Mengden vann du får i deg i løpet av en dag har mye å si for hvordan du presterer og hvordan kroppen din har det. Anbefalt inntak i løpet av en dag er 2 - 2,5 liter, og dersom du har en lekker drikkeflaske som holder vannet kaldt ekstra lenge så lover vi at det blir litt lettere å huske å drikke nok. Perfekt å ha stående på hjemmekontoret og liggende i veska.

Dame som holder vannflaske
Husk å drikke nok vann.

Start dagen med en god frokost

En god frokost gjør at du får en skikkelig god start på dagen! Hva med å for eksempel starte dagen med en smoothie bowl? I den kan du putte både frukt, grønnsaker og kosttilskudd som gir kroppen din en skikkelig boost på morgenkvisten. Topp med mandler og nøtter så har du en sunn og god frokost.

Dame som holder poser med nøtter
Sunkost har et stort utvalg nøtter.

Gi kroppen de tilskuddene den trenger

Får du ikke i deg alt du trenger av vitaminer og tilskudd via kosten? Da kan Sunkost hjelpe deg å finne det du trenger og som er perfekt for deg. Får du for eksempel i deg nok magnesium? Et fantastisk hverdagsprodukt for for økt velvære, mer energi og mindre stress.

Dame som holder oljer fra Sunkost
Sunkost anbefaler rosmarin hårvann og magnesium olje.

Rawpowder

For en litt sunnere hverdag kan du bruke ulike rawpowder som er en supermatserie med pulver, frø og bær. Disse er proppfulle av råvarer med det beste og reneste fra naturen. Sunkost har mange ulike som kan brukes i smoothie, smoothiebowl, topping, dessert, kjøleskapsgrøt, shaker, greenshot, sunnere snacks og godteri og mye mer.

Vi ønsker dere en super start på året!
Dame fra Sunkost som holder Rawpowder
Rawpowder er proppfulle av råvarer med det beste og reneste fra naturen.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00