Tips til en sunn start på året

Dame som viser frem helseprodukter
Dame som holder en vannflaske
Dame som holder en boks med Cocosa
Kurv med helseprodukter

Et nytt år betyr for mange en sunn, ny start! For når er det vel bedre å kickstarte enn i begynnelsen av et nytt år? La oss gi dere noen tips på veien.

Få hjelp av noen som kan det

Trenger du litt hjelp til å finne ut av hva som er det beste for deg i forhold til kosttilskudd, utbytting av varer osv? Da anbefaler vi å ta turen innom Life eller Sunkost hos oss, de har skikkelig peiling på hva som er bra. De brenner for at du skal ha det så bra som mulig og finne din unike balanse mellom kosthold, mosjon og hvile. Kanskje trenger du et ekstra tilskudd av mineraler eller fiskeolje for å orke mer og ha det bedre? Spør så hjelper de deg.

Få i deg nok vann

Mengden vann du får i deg i løpet av en dag har mye å si for hvordan du presterer og hvordan kroppen din har det. Anbefalt inntak i løpet av en dag er 2 - 2,5 liter, og dersom du har en lekker drikkeflaske som holder vannet kaldt ekstra lenge så lover vi at det blir litt lettere å huske å drikke nok. Perfekt å ha stående på hjemmekontoret og liggende i veska.

Start dagen med en god frokost

En god frokost gjør at du får en skikkelig god start på dagen! Hva med å for eksempel starte med en smoothie bowl? I den kan du putte både frukt, grønnsaker og kosttilskudd som gir kroppen din en skikkelig boost på morgenkvisten.

Gi kroppen de tilskuddene den trenger

Får du ikke i deg alt du trenger av vitaminer og tilskudd via kosten? Da kan Life og Sunkost hjelpe deg å finne det du trenger og som er perfekt for deg. Hva med å for eksempel få i seg omega-3 hver dag?

Bytt ut matvarer

For en litt sunnere hverdag kan du bytte ut noen av produktene du bruker i matlaging. For eksempel kan du bruke Cocosa i stedet for olje eller smør når du steker, og du kan bytte ut melk med havre- og mandelmelk. Små grep som er enkle å gjøre noe med!

Vi ønsker dere en super start på året!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00