En ny kolleksjon fra Bolia

Tidløse møbler og tilbehør som taler til alle sansene i Bolias nye kolleksjon.

To hvite sofaer fra Bolia i et hvitt rom
Velkommen til Bolia.
Spisebord og stoler fra Bolia i hvitt rom
En hvit sofa fra Bolia i hvitt rom

En ny kolleksjon

Det har tatt over 18 måneder å utvikle denne nye kolleksjonen – fra de første ideene til de endelige designene – tidløse møbler og tilbehør som taler til alle sansene og inviterer deg til å føle, merke og bli forelsket. Designet er skreddersydd kun til deg. For endring, tilpasning og kreativitet. For flere tiår med liv, og for å gi videre til neste generasjon. Velkommen til den nye kolleksjonen.

En endring til det bedre

Som naturen rundt oss, finner vi hele tiden nye måter å utvikle oss på, frigjøre kreativiteten, bryte med strukturene som holder oss på plass og se livene våre, arbeidet vårt og verden med nye øyne. For å følge drømmene våre, leve etter verdiene våre og elske de vi vil elske.

Velkommen til det stadig skiftende, det flytende og det frie. Velkommen til Bolia.

I den nye kolleksjonen finner du blant annet Berlin-serien, Graceful-serien og Luxe-serien.

Berlin-serien

Enkle, karakteristiske detaljer forenes i vakkert, holdbart håndverk, produsert av FSC®-sertifisert eik. Den tyske designduoen Hertel & Klarhoefer har skapt Berlin med en nøyaktig tilnærming til designprosessen. En serie elegante og minimalistiske sofabord og benker med tydelige referanser til den skandinaviske naturen. Skapt med vakre tappeskjøter som understreker arven og inspirasjonen til designen, mens de slanke rammene tilfører en tydelig moderne kant. Benken har en innsvingt sittepute for mykere komfort.

Inspirert av skandinavisk natur | FSC®-sertifisert eik | Tidløs design

Graceful-serien

Designeren Michael H. Nielsen skapte Graceful ut fra mottoet «less is more». Detaljene er holdt til et minimum slik at hver eneste design kan tale sitt eget markante språk. Serien omfatter en benk og forskjellige bord, som skrivebord, spisebord og sofabord, og alle deler den karakteristiske ubrutte overflaten som understreker den rene og klassiske designinspirasjonen. Graceful er FSC®-sertifisert og fås i forskjellige størrelser og former.

Solide, holdbare materialer | Utover-vinklede ben | FSC®-sertifisert eik

Luxe-serien

Luxe-serien er designet av den danske designeren Michael H. Nielsen og består av en elegant serie av oppbevaring, mediemøbler og barskap. Hver design har et iøynefallende fiskebensmønster som elegant reflekterer lyset og bringer designen til liv. Alle skuffemoduler er utstyrt med soft close-funksjon, og de mindre modulene kan monteres på en metallramme eller henges direkte på veggen. En elegant design med funksjonalitet og estetikk som går hånd i hånd.

Utviklet for flere formål | Nøyaktig og lett design | Fiskebensmønster på frontene

To hvite sofaer fra Bolia i et hvitt rom
Velkommen til Bolia.
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]