Bolia

Stue med sofa og bord

Midlertidig stengt

Tilbyr "Click&Collect. Varen betales på nett og henting skjer etter avtale mandag-fredag mellom kl 10-16. Du kan også bestille varer per telefon 23960484 hverdager mellom kl 10-16.

Om Bolia

Velkommen til Bolia. Velkommen til en verden av kreativitet. Vi elsker design, og i vår Bolia-konseptbutikk vil vi dele denne lidenskapen med deg. Vi tilbyr et bredt utvalg av moderne møbler i tidløst og eksklusivt design til ditt hjem.

Bedriften vår så dagens lys i Danmark. Den levende naturen rundt oss er vår største inspirasjonskilde, sammen med vår skandinaviske designarv, som bygger på enkelhet, godt håndverk og ærlige materialer. Og i likhet med årstidene i Skandinavia, er vi glade for forandringer.

Våre hjem er ikke bare våre hjem. De er scenene til de mest fengslende historiene om alle. Velkommen til det største showet på jorden.

Slik fungerer Click&Collect:

Velg Click&Collect på nettsiden, velg Ski Storsenter som butikk. Varen betales på nett og henting skjer etter avtale mandag-fredag mellom kl 10-16. Du kan også bestille varer per telefon 23960484 hverdager mellom kl 10-16.

  • Klikk & hent

Beliggenhet

3. etasje

På nett