Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med timebestillinger av personal shopper på Ski Storsenter.

Om behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med timebestillinger på nettstedet psskistorsenter.bestille.no. Ski Storsenter er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Våre kontaktopplysninger finner du på skistorsenter.no.


1. Formålet med å samle inn personopplysninger

For å kunne bestille time til en konsultasjon med personal shopper på nett, må du registrere en brukerprofil med ditt mobiltelefonnummer, din e-postadresse og navnet ditt. Formålet med å behandle personopplysningene er for å kunne oppfylle våre avtaler med deg .Slik ivaretar vi både dine og våre interesser når du gjør en digital timebestilling. Videre kan personopplysningene benyttes til å sende deg kommunikasjon , som for eksempel en sms med påminnelse om timen din.

Behandlingen av dine personopplysninger skjer i tråd med samtykkene du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

2. Hvilke opplysninger samles inn

Personal shopper behandler personopplysninger som du har oppgitt ved registrering av en brukerprofil eller ved personlig henvendelse , som navn, telefonnummer, e-postadresse.

Vi behandler også opplysninger om dine størrelser på klær og sko, farger og kroppsfasong som personal shopper registrerer ved en farge og stil veiledning ved første konsultasjon.

Vi behandler også opplysninger om din kjøpshistorikk. Dette er for eksempel tid og dato for når du benyttet deg av personal shopper, hvilke klær og sko du kjøpte.

Dette lagres for fremtidige konsultasjoner , slik at du vil få en enda bedre opplevelse da personal shopper kan planlegge videre kjøp og det vil spare deg for tid. Du vil også kunne sende en e-post i forkant av en konsultasjon med dine ønsker så finner personal shopper klær og sko slik at det er klart til å prøves når du kommer til avtalt tid.

Din respons på generelle kampanjer, e-post og sms- utsendelser og innlogget aktivitet på nett og i app kan bli lagret.

3. Hvordan vi benytter dine opplysninger

Vi benytter personopplysningene du selv har registrert , og opplysninger som oppstår når du benytter deg av personal shopper tjenesten , for å kunne oppfylle våre avtaler med deg.

Det gjelder for eksempel timer du har bestilt .

Når du gjør en digital timebestilling eller ved henvendelse i vår kundeservice, vil du kunne motta en timebekreftelse på sms eller e-post, og en timepåminnelse om avtalen din .Når besøket er gjennomført vil du kunne motta en sms med relevant informasjon knyttet til besøket ditt.

I tråd med dine samtykker til kommunikasjon vil personal shopper kunne sende deg tilbud og annen type målrettet kommunikasjon som personal shopper mener er relevant for deg.

For eksempel kan slik kommunikasjon sendes på sms, e-post, eller i andre kanaler som Facebook, Instagram etc.

4. Hvem deler personal shopper opplysninger med (utlevering)

Personopplysninger som du registrerer hos personal shopper utleveres ikke til andre virksomheter eller organisasjoner uten at du har gitt et frivillig, aktivt og informert samtykke til utlevering.

5. Hvem behandler dine personopplysninger (databehandlere og underdatabehandlere)

Personal shopper benytter seg av Hano , som leveres av Hano as (org.nr. 980 395 006 MVA).

Hano er et butikkdatasystem for bl.a. personal shopper, frisør, hud og velværesalonger i Norge, og behandlingen av dine registrerte personopplysninger reguleres av en Databehandleravtale inngått mellom personal shopper, Ski Storsenter og Hano as.

6. Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter informasjonskapsler(cookies) som er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker.

Ved å bruke psskistorsenter.bestille.no samtykker du at det benyttes Informasjonskapsler (cookies) i din nettleser.

7. Endringer

Personal shopper kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger.

Ved endringer som krever ditt samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår.

8. Dine rettigheter

Dersom du vil endre dine opplysninger som du selv ikke kan endre eller vil trekke tilbake ditt samtykke, ta kontakt med personal shopper på 92851183 eller e-post skistorsenter.personalshopper@olavthon.no

Dersom du krever dataportabilitet, som er retten til å ta med seg egne personopplysninger til en annen virksomhet, gjelder denne retten kun personopplysninger som du selv har gitt til personal shopper.Det vil si kontaktinformasjonen din.

9. Sletting av personopplysninger

Dersom du ikke lenger er aktiv kunde hos personal shopper, det vil si at du har hatt ett eller flere besøk pr. 36 måneder, slettes dine personopplysninger og besøks- og kjøpshistorikk.

Du kan når som helst be om at dine personopplysninger slettes. Det vil imidlertid bety at du må registrere deg på nytt dersom du på et senere tidspunkt ønsker å bestille en ny time hos personal shopper.

10. Kundeservice

Har du spørsmål om dine personopplysninger eller ønsker innsyn, ta kontakt med personal shopper Ski Storsenter.