Personal Shopper

Vår dyktige Personal Shopper hjelper deg med klesstilen og handling av klær, enten det er for hverdag, jobb eller fest. Hun hjelper deg også med å legge makeup.

Siv Anker-Eriksen er Personal Shopper på Ski Storsenter og har lang erfaring fra motebransjen. Hun har oversikt over utvalget i alle butikkene på Ski Storsenter, og er opptatt av å finne klær i forskjellige prisklasser som passer deg og din stil.

Du kan få hjelp til alt fra ett antrekk til en helt ny stil. Siv hjelper også med gaveshopping. Nytt på menyen er at du i tillegg kan få hjelp til å legge en enkel make up

Hvordan foregår en time hos Personal Shopper?

 • Farge- og stilanalyse av deg: Finne ut hva slags farger og stil som kler deg og passer deg.
 • Kartlegge dine ønsker og behov: Se på klesstørrelse og hvordan budsjettet ditt er.
 • Personal Shopper går rundt på senteret og finner klær som hun mener vil passe deg, basert på praten hun har hatt med deg i starten av timen.
 • Mens Personal Shopper går rundt i butikkene for å plukke klær, sko og tilbehør, gjør du akkurat det du har lyst til i en times tid – nyte en kaffe på et av senterets mange koselige serveringssteder eller gjøre unna noen ærender.
 • Når Personal Shopper har funnet klær til deg, møtes dere i hennes lokale ved Kundeservice i 1. etasje for å prøve klærne mens du får personlige råd og styling underveis.
 • Til slutt kan du plukke ut det du har lyst til å kjøpe, men det er selvsagt ingen handleplikt.

Les mer om hvordan en Personal Shoppertime kan se ut her.

Priser

 • Medlem av Ski Storsenter sin kundeklubb Kr. 300,-
 • Ikke medlem Kr. 600,-

Bestill time i dag

Bestill time hos Personal Shopper på Ski Storsenter.

Les mer om personvern her

Dame som holder noen kleshengere med klær utenfor butikk
Personal Shopper Siv har lang erfaring med å gi kunder råd og tips om farger, klær og trender.

Makeup

Er du litt usikker på hvordan makeup og hvilke farger som passer deg? Eller vil du få hjelp til makeupen til en viktig anledning? Da kan du booke time med Siv! Flere av hennes kunder på personlig shopping opp igjennom årene har ønsket hennes hjelp til hvordan de kan legge en enkel og rask makeup. Dette har resultert i at man nå også kan booke tid til makeup hos Siv.

Siv bruker produkter fra Kicks sitt eget merke, nemlig BeautyAct. Et vegansk merke, som blir produsert i Italia og som har en grei pris. Dersom man booker time til makeup så må man beregne ca 1 time hvor Siv legger en enkel dag makeup med veiledning i farger og hvordan man selv skal legge makeupen senere. Det legges vekt på at makeup skal være enkelt og at mange produkter kan brukes på flere måter.

Priser

 • Booking av kun makeup koster 200,-
 • Dersom det bookes i tillegg til personal shopper er prisen kun 100,-
 • Ønsker du å gi bort personal shopper og makeup tjeneste i gave til noen? Da har vi spesiallagde gavekort hvor makeup er inkludert i personal shopper tjenesten til 700,-

Bestill time i dag

Bestill time til makeup på Ski Storsenter.

Eldre dame med makeup og makeup artist

Gavehjelp

Vår Personal Shopper hjelper deg også gjerne med gavehandelen her på senteret. Ta kontakt på mail, sms eller telefon, gi en beskrivelse av personen du ønsker å gi gave til, hva de kunne tenke seg og ca pris. Gavene kan senere hentes ferdig shoppet hos kundeservice, ja til og med ferdig innpakket dersom du skulle ønske det.

 • Betaling gjøres i kundeservice ved avhenting.
 • Tjenesten koster 300 kr, men for medlemmer av Ski Storsenter sin kundeklubb er tjenesten gratis

Medlem av Ski Storsenters kundeklubb:

For medlemmer av vår kundeklubb er tjenesten gratis. Du får også varene levert på døren for kun 50,-. Er du ikke medlem av kundeklubben, men kunne tenke deg å bli det? Les mer om kundeklubben her.

Kontaktinfo:

 • Telefon: 928 51 183
 • E-post: skistorsenter.personalshopper@olavthon.no
Stoler, puffer og bord i lokalene til Personal Shopper
Personal Shopper har lokaler og konsultasjonsrom hos Kundeservice i 1. etasje.