Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Kontakt

64 87 72 77 Send e-post

Etasjeplan

1. etasje

Adam og Eva Ski ønsker å få frem det beste i deg og gi deg et resultat du virkelig kan være fornøyd med. Det er viktig for oss at du som kunde skal få en inspirerende opplevelse når du besøker oss, og et deilig avbrekk i hverdagen.

 

Det som gjør vår salong unik er våre ansatte. Flere av våre frisører har spesialisert seg innenfor ulike deler av faget. Vi kan tilby over 15 års erfaring innen extentions og bred kompetanse på forming av bryn i form av tråd teknikk (threading) og en fargespesialist utdannet av Redken. Vi har også et bredt sortiment av kvalitets produkter både til hår, hodebunn og ansikt.

 

Hver dag jobber vi med å yte best service, faglig dyktighet og kreativitet for våre kunder. Under Adam og Eva's internprisutdeling vant avd Ski "Årets Salong 2015"

 

Adam og Eva har siden 1973 gjort seg bemerket som landets mest progressive og innovative frisørgruppe. Svært mange nordmenn har nå hatt den helt spesielle opplevelsen det er å bli tatt hånd om av en av de ca 250 ansatte i våre 22 salonger.

 

Kvalitet og individuell behandling er nøkkelordene i Adam og Eva. Derfor appellerer vi til mennesker som føler viktigheten av at frisøren har tid til å lytte til en, samtidig som han eller hun kan bidra med sin kompetanse og trendbevissthet som engasjert fagperson. Kunden skal oppleve at frisøren virkelig bryr seg.

 

Adam og Eva har blitt kjent for å utfordre. Vi skal utfordre kundene våre til å våge å se seg selv på nye måter, og vi skal utfordre frisørbransjen til å sprenge grenser, både trendmessig og med tanke på den faglig kvaliteten.

 

Vi har bidratt til å heve kvaliteten - og dermed yrkesstoltheten - til landets frisører i mange år, både gjennom våre Akademikurs for ferdigutdannede frisører, og gjennom vår egen skole, Adam og Eva Skolen.

Merker:

Butikkategori: