Bertoni

Åpent i dag 10.00 - 19.00

Kassen hos Bertoni med slips i bakgrunn

Åpningstider

  • Mandag 10.00 - 21.00
  • Tirsdag 10.00 - 21.00
  • Onsdag 10.00 - 21.00
  • Torsdag 10.00 - 21.00
  • Fredag 10.00 - 21.00
  • Lørdag 10.00 - 19.00
  • Søndag Stengt

Om Bertoni

Bertoni er en herrebutikk for deg som søker etter en formell, men samtidig trendy stil. Bertoni of Denmark leverer overraskende detaljer, perfekte passform og upåklagelig kvalitet.

Kvalitetshåndtverk med en nordisk tilnærming: Det finnes viktigere ting i livet enn mote, men ingenting slår følelsen av fantastiske klær som komplimenterer livets store begivenheter, såvel som det daglige liv. Bertoni of Denmark bringer trender og fine tekstiler sammen til en ren og karismatisk stil, for å uttrykke den mannen du er.

Made in Europe

Hos Bertoni har vi stort fokus på europeisk produksjon. Et av de bærende elementer i vårt hus er gleden ved å gå på arbeid. Den gleden kommer i høy grad fra våre gode relasjoner til våre leverandører, produsenter og samarbeidspartnere. Vi har nemlig valgt å ha mange av våre gode relasjoner ombord i den europeiske produksjonsledd. Dette valg bunder i en klar forretningsfilosofi: har du gode leverandører, får du også gode varer. Og hvis du har gode varer, får du også fornøyde kunder.

Super Stretch Suit

Vår Super Stretch Suit er en nyutviklet form for dress – spesielt utviklet til businessmannen og den aktive mann. Fleksibiliteten gjør at dressen strekker seg etter dine bevegelser og gir dermed stor bevegelighet. Den unike kvalitet er fremstillet i en ullblanding med 4% elastikk, og vevet med en spesiell teknikk som gjør den nesten helt strykefri. Det betyr at du ikke skal bekymre deg om den krøller når du pakker din dress, er på farten, eller sitter ned mange timer. Dressen er testet på klatrevegg, off pist på ski og i terrengparken.

Beliggenhet

2. etasje

Parkering

P3

Bilder

Dressjakke og kåpe
Dress og sko hos Bertoni
Oversikt over utvalg med klær hos Bertoni