Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Kontakt

924 12 400

Etasjeplan

2. etasje

Companys er et ledende multi-brand konsept som fører noen av skandinavias beste merkevarer.

 

Vi er veldig stolte over å presentere InWear, Part Two, Soaked in Luxury, Second Female, Samsøe ø Samsøe, Markberg, Edblad, Gestuz og Karen by Simonsen, Desigers Remix, Wtyred, Pernille Corydon, Lee, M.A.M.B m.m for våre kunder.

 

 

 

Hvordan?
Send en mail til companys.styling@gmail.com med ønsket butikk, selger og tidspunkt. Videre kommer vi til å høre med deg om formål med besøket, hva du liker og hva du ønsker å unngå, slik at vi får kartlagt ditt behov og får mest mulig ut av besøket. Vi tilrettelegger også tilbudet for venninnegjenger.

Om du skulle ha andre preferanser på personlig stylist, tilrettelegger vi selvfølgelig for dette, bare send oss ønske per mail: companys.styling@gmail.com

 

Vårt mål er å gi kunden en fantastisk shoppingopplevelse og dette er kjernen i alt vi gjør. Det er ingenting som er viktigere for oss enn fornøyde kunder! Vi kompromisser aldri på kvalitet eller design. De varene som presenteres i butikken vår er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene! Kombinasjonen av flotte varer og kunnskapsrike medarbeidere er det som skaper Companys!

 

Vi ønsker deg velkommen til oss på Companys!

 

Merker:

Butikkategori: