Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Kontakt

98 60 60 98 Send e-post

Etasjeplan

4. etasje

Eureka Ski Kiropraktorklinikk AS ble etablert i 2011. Vi består av fire kiropraktorer, en fysioterapeut, en massør og våre teamassistenter. Vi har filialer i kråkstadveien 1 i ski og i 4. etg på Ski storsenter.

 

Klinikken har som målsetning å redusere plager og bedre helsen til organisasjoner og privatpersoner i Follo. Effekt av tidlig diagnose og intervensjon viser mindre smerter, bedre helse og livskvalitet. Vi gir også veiledning og utdanning i tiltak for å ivareta god helse og hindre tilbakefall.

 

Ski kiropraktorklinikk har fokus på årsaksorientert behandling. Vi analyserer hele kroppen og gjør en grundig kiropraktisk, nevrologisk og ortopedisk undersøkelse. Dette for å gi deg som pasient spesifikk behandling. Vi har også en kiropraktor som har videreutdanning innen funksjonell nevrologi som handler om å utrede og rehabilitere funksjonelle lidelser som bl.a. svimmelhet fra nakke og krystallsyke, kronisk smerte, migrene/hodepine, dystonier, balanseproblematikk og senfølger etter hjernerystelse. Kiropraktorer kan sykemlede, henvise til spesialist og billeddiagnostikk.

 

Kompetanse og soliditet er to sentrale verdier for oss, og vi vil alltid gjøre de nødvendige tiltakene for at du som pasient vil få rett behandling til rett tid.

 

VI HAR FYSIOTERAPEUT, KIROPRAKTOR OG MASSØR Vi har sertifiserte behandlere innen trykkbølge og tørrnålsbehandling for muskulære triggerpunker Kiropraktoren har 6-årig universitetsutdannelse og har god kompetanse på det som omhandler nerve-muskel- og leddplager.

 

Våre pasienter bruker oss på flere måter:

• For mindre smerter, bedre livskvalitet og god helse.
• For skulder, kne, hofte, ankel, håndledd-og albueplager.
• Bli bra av, eller lindre symptomer ved en kroniske plager.
• Bli kvitt en akutt, smertefull situasjon.
• Informasjon og inspirasjon til hensiktsmessige livsstilsvalg
tilrettelagt hver enkelt.

Butikkategori: