Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Kontakt

458 70 610 Send e-post

Etasjeplan

2. etasje

 I Eye Factory er vi lidenskapelig opptatt av dine øyne og ditt utseende. Vi tror og mener at det er mulig å ta godt vare på øyenhelsen, bytte briller ofte, ha det gøy med design og endring, og samtidig ha penger igjen i lommeboken etter et besøk hos oss.

 

 

Våre autoriserte optikere er spesialister og utfører alltid en utvidet synsundersøkelse som inkluderer måling av trykk og bilde av netthinnen. For timebestilling klikk her eller ring direkte til butikken på telefon på 458 70 610.

 

Hos Eye Factory har vi gjort det enkelt og delt inn alle briller i 5 faste priser. Våre 5 fasteprisgrupper er alltid inkludert Comfort glass og om du trenger andre typer glass kan du enkelt velge å oppgraderer fra vår glassmeny, som inneholder alt fra ekstra tynne glas til progressive glass av høyeste kvalitet

 

Våre 5 faste prisgrupper:

CASUAL fra kr. 1.399,-: Her finner du vår populære Eye Factory.

TREND fra kr. 2.199,-: RAW er kolleksjonen som er inspirert av naturen. Tynne og lette briller i skandinavisk design.

LIFE fra kr. 2.599,-: Ray Ban/ Ray Ban Kids, Oakley/ Oakley Junior og Gant

DESIGN fra 2.999,-: Kjente merker til faste priser. Velg mellom merker som Emporio Armani, Michael Kors, Versace, Burberry og super kule Andy Wolf.

FASHION fra kr.3.999,-: Vi fører briller fra alle de største motehusene i verden. Tom Ford, Gucci, Giorgio Armani, Prada, Valentino mm.

 

Vi fører alle kjente merkevarer innen kontaktlinser som:

Dailies Total One, Acuvue1 Day Oasys, Biofinity, My Day m. fl.

 

Du finner oss rett ved siden av Clas Ohlson.

EYE FACTORY SEE BETTER - LOOK BETTER

Merker:

Butikkategori: