Meny
 

Fonus

Åpningstider

Vårt kontor på Ski Storsenter betjenes når du har behov for det. Det betyr at ved å ringe oss og reservere tidspunkt, så setter vi av tid til å ivareta dine behov og ønsker på best mulig måte.

Kontakt

64 85 08 00 Send e-post

Etasjeplan

4. etasje

Parkering

P3

Når noen dør, har vi i Fonus ett mål: Å bistå på en best mulig måte i en krevende situasjon. Vi ønsker å hjelpe deg når du trenger oss - på den måten du ønsker. Vi er alltid tilgjengelige for deg, uansett tid på døgnet, hele året.

 

Du er velkommen til et personlig møte med oss der det passer best for deg. Vi kommer gjerne hjem til deg eller møter deg på vårt kontor i Ski Storsenter etter avtale.

 

 

Ring oss på telefon 64 85 08 00 eller bruk bookingfeltet nederst på nettsiden vår. Eller send e-post på vi_hjelper_deg_videre@fonus.no 

 

Ønsker du å forberede deg, vil du på vår nettside finne oversikt over alle valgmuligheter og detaljer, og også se hva dette vil koste. Vil du ta alle valg via web, telefon og mail er det fullt mulig, og du vil også få et prisfradrag uten planleggingsmøte. For hos oss velger du selv hvordan vi skal bistå deg på en best mulig måte.

 

Vi dekker hele Follo

Fonus begravelsesbyrå dekker hele Follo. Vi har også kontorer på Kolbotn, i Drøbak og i Moss. Vi har lokalkunnskap og betjener kunder i Ski, Enebakk, Ås, Vestby, Nesodden, Drøbak/Frogn, Oppegård, og omegn. Vårt kontor på Ski Storsenter betjenes når du har behov for det. Det betyr at ved å ringe oss og reservere tid, så setter vi av tid til å ivareta dine behov og ønsker på best mulig måte.

 

Slik finner du oss

Vi har kontoret i Helse- og serviceetasjen på Ski Storsenter, 4. etasje. Benytt inngangen i Jernbaneveien 13, nærmest parkeringshuset. Heisene og trappen direkte inn fra parkeringshuset fører opp til Helse- og velværeavdelingen i 4. etasje. Inngangen fra Jernbaneveien 13 er åpen fra kl 07.00.

 

Kommer du med, parkerer du i senterets parkeringshus med 1 600 parkeringsplasser. Det er 3 timer gratis parkering – husk å trekke gratis parkeringsbillett! Fra P3 er det kun én etasje opp til Fonus begravelsesbyrå i Helse- og velværeavdelingen, og kommer raskt og diskrét opp til oss gjennom inngangen fra P3. På P-hustaket (P3) er det flere parkeringsplasser med ladestasjon for elbiler.

Kommer du med kollektivt transportmiddel, er både bussterminalen og Ski stasjon direkte tilknyttet Ski Storsenter.  Generelt

 

Vi som jobber i Fonus er godt kjent i området og hjelper til med alt det praktiske rundt en gravferd. Vi undersøker også lover og regler for oppsett for gravsteiner da dette kan være forskjellig fra sted til sted. Alle gravferdsoppdrag er forskjellige, og vårt mål er at vi sammen skaper en løsning som best mulig ivaretar dine ønsker og behov. Fonus er tilgjengelig for deg som etterlatt 24 timer i døgnet  - hele året.

 

Velkommen til oss!

Butikkategori: