Meny
 

Åpningstider

Man - fre: 09.00 - 21.00

Lørdag: 09.00 - 19.00

 

Kontakt

479 27 723 Send e-post

Etasjeplan

Underetasje

Parkering

PU

All bilpleie under ett tak i parkeringshuset PU.

 

Vi er først ute med å tilby bilpleietjenester med hovedfokus på håndvask av biler i et profesjonelt miljø. Vi ønsker å forenkle din hverdag ved å ta vare på bilen mens du foretar andre viktige gjøremål.

 

Våre produkter og tjenester skal være en naturlig del av din kjøpesenteropplevelse på lik linje med andre fasiliteter du forventer å finne på Ski Storsenter.

 

For å bestille time kan du enten ringe på telefon 67 42 09 29, sende mail til ski@handzon.no eller benytte kontaktskjemaet på Handz Ons egne nettsider.

 

 

Bilglass

Kostnadsfri reparasjon av steinsprut v. kasko eller delkasko.

 

Bilvask

Platinum vask utvendig & innvendig

 

Ordinær pris fra kr 690,-


Avfetting, felgrens, sjampo, avspyling, underspyling, skånsom håndvask, grundig vask av dørkarmer, supervoks, tørk, polering av dørkarmer, gummifornyer på dekk og lister, luftblåsing, grundig støvsuging av hele bilen, rengjøring av interiøret, matter, vask av vinduer, dørkarmer, dørtrekk.

 

Perma-shine polering & lakkforsegling

m/5 års garanti ingen rebehandling:

Ordinær pris fra kr 5 500,-

 

Lakkrens & polering exclusive:

1 års garanti

 

Ordinær pris fra kr 2 600,-


Avfetting, fjerning av salt og asfalt, felgrens, sjampo, avspyling, underspyling, skånsom håndvask, tørk, støvsuging/rengjøring av interiøret, vask av mattter, vinduer, dørkarmer, 1 times ripefjerning, behandling av ujevnheter i lakken, kjemisk lakkrens (dyp rens av porer i lakken), polering av gummifornyer på dekk og lister.

 

Fullshine exclusive:

Total renovering ut/innv. med klimadesinfisering & lakkonservering 1 års garanti.

 

Ordinær pris fra kr 3 900,-


Luftblåsing, grundig støvsuging, rens av all tekstil inkl. seter, rengjøring av interiøret inkl. matter, motorvask, avfetting, fjerning av salg, asfalt, felgrens, sjampo, avspyling, underspyling, skånsom håndvask, grundig vask av dørkarmer, steaming, tørk, 1 times ripefjerning, behandling av ujevnheter i lakken, kjemisk lakkrens (dyp rens av porene i lakken), polering, gummifornyer på dekk, lister, polering av vinduer, dørkarmer, klima desinfisering og NANO lakkonservering. For biler med skinninteriør vil alt skinn i bilen bli renset og etterbehandlet for optimal holdbarhet.

 

Velkommen til en ren opplevelse!

Butikkategori: