Meny
 

Raabiten

Åpningstider

Man-lør: 11-22

Søndag: 13-22

Kontakt

41344433 Send e-post

Raabiten har en super lokasjon i Ski storsenter, vegg i vegg med Odeon Kino. Restauranten har i tillegg egen inngang fra gateplan i Åsenveien.

 

Vi har som ambisjon å være best på kvalitet, og vi er ikke redde for å si det høyt.

 

Raabiten har et meget sterkt og kreativt kokketeam, med en samlet erfaring på Sushi- og Japansk-kokkekunst på nærmere 30 år. I tillegg til «vanlige» Sushi retter, har vi også lagt til rette for utvidede menyer, som f.eks en Omakase-meny (chefs choice), for å kunne tilfredsstille de mest kravstore Sushi-elskerne. Flere av kokkene har bakgrunn fra Alex-sushi (Oslo og Stavanger), og en av våre kokker har over 15 års fartstid fra anerkjente restauranter i Japan.

 

Vi har en stor take away meny, og en enkel adkomst for de som kommer med bil. 30 minutters gratis parkering rett utenfor restauranten gjør det ikke mindre lettvint. Restauranten har ca. 80 sitteplasser, og her kan du sitte å se på våre Sushi-kokker tilbereder maten, da vi har en åpen kjøkken-løsning.

 

På Raabiten er du som gjest den viktigste personen, og vi er sikre på at du vil sette pris på mat av høy kvalitet i en lun atmosfære med folkelige ansatte som ønsker å yte topp service til enhver tid.

 

Håper vi ses på Raabiten, hjertelig velkommen skal dere være.

 

Adresse:

Åsenveien 2,

1400 Ski

Butikkategori: