Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Kontakt

Send e-post

Etasjeplan

1. etasje

Parkering

P1

 Skintific er lidenskapelig opptatt av sunn hud. Hos oss får du ekspress hudpleie-behandlinger på 10, 20 og 30 minutter etter hva du og din hud trenger og hvor mye tid du har tilgjengelig. Velg mellom forhåndsbooking eller drop-in.

 

Vi benytter verdens største profesjonelle hudpleieserie, Dermalogica, i alle behandlingene. Våre hudpleiere gir deg kunnskap om hvordan du best kan ta vare på huden din, uansett alder*, kjønn eller hudutfordring. Det er nemlig aldri for sent å begynne med en god hudpleierutine. Velkommen til din beste hud noensinne!

 

*dersom du er under 18 år må du komme i følge med en foresatt

 

Book time her!

 

sknmenu:

 

 

Skintific tilbyr veiledning og ansiktsbehandling utført av sertifiserte hudterapeuter. Vi ønsker å senke terskelen for å ta en ansiktsbehandling, hvor alle skal føle seg velkommen og bli sett, og få veiledning for hvordan du best kan ta vare på huden din. Vårt mål er at du skal være komfortabel i din hud, hver dag! Helt valgfritt og inkludert i prisen kan du få lagt en lett makeup fra mineralmakeup-serien Jane Iredale etter behandlingen. NB: Vi fjerner ikke øye-makeupen du har på deg. Og er du mann, slapp av, vi vil ikke legge makeup med mindre du ber oss om det.

Merker:

Butikkategori: