Fire antrekk til jobb

Dame som viser frem antrekk til jobb
Dressen er alltid en sikker vinner!

Juleferien er over og det er tilbake til jobb. La deg inspirere av disse fire antrekkene og du er klar for jobbhverdagen.

Med juleferien bak oss ser vi frem mot jobbhverdagen og lekre vinterantrekk som kanskje kan gi et lite hint om vår. Vinteren kan by på mange fine dager, men også kaldere og gråere dager. Mange av oss lengter etter våren, men lag på lag gjelder fortsatt noen måneder til. La oss inspirere deg til noen antrekk som er perfekte til jobb akkurat nå!

Dressen

Med en lekker dress i skapet har du alltid et go-to antrekk til hverdagen. Dressen er en klassiker som lever lenge i garderoben og holder seg like trendy år etter år. Et veldig fint alternativ er pinstripe dressen, gjerne en litt oversized en slik som denne som du finner hos Other Items. Blazeren er kjempe lekker med belte i midjen som gir hele antrekk en mer feminin look, og den kan styles både med ull og lettere plagg under, så den passer til ulikt vær!

Er du derimot litt vågal og liker antrekkene mer fargerike og ikke minst vårlige så har Companys blant annet en lekker dress i en av årets hotteste farger; grønn. Den kan også styles både opp og ned, med tykkere plagg under eller med lettere plagg. Begge dressen fungerer også godt både med sneakers, boots og høye hæler. Dressen er det ultimate å ha i garderoben, bare finn en som passer deg, din kropp og din stil perfekt!

En annen fordel med sett, som for eksempel en dress, er at du alltid har et komplett antrekk, samtidig som plaggene like gjerne kan styles hver for seg for å skape flere ulike antrekk.

Damer med grå og grønn dress
Grønn dress fra Companys og pinstripe dress fra Other Items.

Jeansen

Jeans er en favoritt i veldig mange klesskap, og det skjønner vi godt. Det er jo rett og slett det ultimate klesplagget. Og det kan like gjerne styles til jobb som til hverdagen ellers, eller finere anledninger dersom kleskoden ikke er for streng. Jeansen finner du i utallige ulike modeller, passformer og ikke minst farger i de ulike butikkene, så du finner garantert en som passer deg perfekt.

Hos Companys har de et godt utvalg jeans, og den mørke jeansen er en klassiker. En litt croppet modell som den på bildene er perfekt med boots, men passer også fint med sneakers og lettere sko når den tid kommer. Style den med en fargerike bluse, for eksempel i oransje, for å gi antrekket en følelse av vår.


Dame med oransje bluse og mørke jeans
Mørke jeans og oransje bluse fra Companys.

Liker du bedre lyse jeans så finner du også flere av de på senteret, og særlig nå når vi går mot vår. Hos Other Items har de stylet den lyse jeansen med en klassisk stripete blå skjorte med mønster i, et veldig fint og basic antrekk, men med en skjorte og jeans som har det lille ekstra ved seg så blir det rett og slett litt ekstra. Et antrekk som er like perfekt nå om vinteren, som utover våren.

Velkommen til oss for å finne ditt nye antrekk!

Dame med stripete skjorte og lyseblå jeans
Lyse jeans og skjorte med detaljer fra Other Items.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00