Fire antrekk til jobb

Dame i grønn kjole og mann i beige skjorte
Kjole fra Message. Skjorte og jeans fra Boys of Europe.

Ferien er over og det er tilbake til jobb. La deg inspirere av disse fire antrekkene og du er klar for jobbhverdagen.

Med sommerferien bak oss ser vi frem mot jobbhverdagen og fine høstplagg. Slutten av sommeren kan by på mange fine dager, men også mer skiftende vær nå som høsten nærmer seg. Det betyr også at butikkene på senteret er fulle av høstnyheter til dame og herre. Kanskje vil du oppdatere garderoben nå som vi nærmer oss ny sesong og tar fatt på hverdagen.

Kjole og boots

Til dame er kjoler også fine til jobb på både sensommeren og utover høsten. Blant høstnyhetene i butikk finner du mange fine varianter som denne flotte grønne kjolen fra Message. Grønnfarger som eplegrønt har vi sett mye av i trendbildet og det fortsetter denne høsten. Nyt sensommeren med bare armer så lenge været tillater og når dagene blir kaldere kan du style den med en tynn genser eller jakke over. Hos Message finner du et stort utvalg.

Dame i grønn kjole og svarte boots
Grønn dress fra Companys og pinstripe dress fra Other Items.

Suit up

Med en dress i skapet har du alltid et go-to antrekk til hverdagen. Dressen er en klassiker som lever lenge i garderoben. Nå som høsten nærmer seg går vi gjerne for mørkere toner som denne fine dressen til herre fra Kase. Med en mørk dress har du mange muligheter for å style den på ulike måter, enten du ønsker et klassisk jobbantrekk med blå skjorte under eller å gå for en annen farge på skjorten eller variere tilbehøret. For et mer casual jobbantrekk kan du også gå for dressbukse og skjorte eller style blazeren med jeans

Mann i dress
Dressen er alltid en sikker vinner, og Kase har et stort utvalg.

Elegant sett

Med sett har du alltid et komplett antrekk, samtidig som plaggene like gjerne kan styles hver for seg for å skape flere ulike antrekk. Gå for et skjørt og matchende blazer for en elegant look. Dette grå og hvite settet finner du hos Olivias Verden. Style det med en sort veske og sorte støvletter for å hente opp fargene fra detaljene i settet. Utover høsten kan du ha en tynn strømpebukse til, så er dette et antrekk du kan bruke lenge fremover.

Dame i grå dress
Dette elegante settet finner du hos Olivias Verden.

Skjorte og jeans

Et annet mer casual antrekk til herre er skjorte og jeans. På sensommeren er jeans med en kortermet skjorte i lin en fin kombinasjon, som denne grønne linskjorten fra Boys of Europe. Gå for et par mørke jeans, når du finner den perfekte jeansen har du alltid noe å ha på og som kan styles på mange måter. Når det blir kaldere utover høsten kan du ha en fin genser eller jakke til. Style med et par sneakers for et casual og tidløst jobbantrekk. Alle plaggene og tilbehør finner du hos Boys of Europe.

Mann i beige tskjorte og beige genser
Skjorte og jeans er et casual antrekk som passer fint til jobb.

Aktuelle tilbud

Kupongtilbud til Ski Style Week

Message

20% på en valgfri vare

Gjelder ikke allerede nedsatte varer.

Kundeklubb – senter Gjelder 22. september til 30. september

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00