Fire antrekk til jobb

Dame med blazer og jeans
Jeans og blazer er en sikker vinner.
Dame med blazer og jeans
Dame holder veske
Alle plagg og tilbehør finner du hos Companys.
Dame med dress
Lekker dress fra Skonnord.

Ferien er over og det er tilbake til jobb. La deg inspirere av disse fire antrekkene og du er klar for jobbhverdagen.

Med sommerferien bak oss ser vi frem mot jobbhverdagen og lekre høstplagg. Slutten av sommeren kan by på mange fine dager, men også mer skiftende vær nå som høsten nærmer seg. Det betyr også at butikkene på senteret er fulle av høstnyheter. Kanskje vil du oppdatere garderoben nå som vi nærmer oss ny sesong og tar fatt på hverdagen.

Jeans og blazer

Vil du ha et litt mer casual antrekk på jobb er jeans og blazer en perfekt kombinasjon. Gå for et par mørke jeans, med en lyseblå blazer over og en stripete genser under. Striper er en stor trend denne høsten og gir det lille ekstra til denne tidløse kombinasjonen. Med et par pumps og en romslig veske er antrekket komplett. Alle plaggene og tilbehør finner du hos Companys.

Suit up i burgunder

Med en lekker dress i skapet har du alltid et go-to antrekk til hverdagen. Dressen er en klassiker som lever lenge i garderoben og holder seg like trendy år etter år. Nå som høsten nærmer seg går vi gjerne for mørkere toner og en av sesongens store trender er burgunder.

Hos Skonnord finner du dress til dame i burgunder. Style den med en lys topp under, lyse pumps og en veske i samme farge så har du et gjennomført og lekkert antrekk.

Dame holder veske
Veske fra Skonnord.
Dame med kjole
Dame holder veske
Dame med kjole
Kjole og tilbehør fra Companys.
Dame med kjole
Sett fra Skonnord.

Maxikjolen

Mens flere av sommerkjolene snart pakkes bort er maxikjolen perfekt til sensommeren og utover høsten. Blant høstnyhetene i butikk finner du mange ulike varianter av maxikjolen som denne flotte kjolen med blomsterprint fra Companys. Med en frisk nyanse av rosa kombinert med mørk grønn gir den en følelse av både sommer og høst. Nyt sensommeren med bare armer så lenge været tillater og når dagene blir kaldere kan du style den med en tynn genser under, eller slenge en jakke over.

Hos Companys finner du veske i matchende mørke grønnfarge som har plass til alt du trenger til jobb.

Elegant sett

Med sett har du alltid et komplett antrekk, samtidig som plaggene like gjerne kan styles hver for seg for å skape flere ulike antrekk. Gå for en sort bluse og skjørt for en elegant business look.

Dette sorte settet med rosa blomsterprint finner du hos Skonnord. Style det med en stor brun veske for å hente opp fargen på detaljene i mønsteret og et par brune pumps. Utover høsten kan du ha en jakke over og bytte ut pumpsene med skoletter.

Dame holder veske
Veske fra Skonnord.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00