Fire antrekk til jobb

Dame i grå dressjakke fra Message
Dress fra Message.

Ferien er over og det er tilbake til jobb. La deg inspirere av disse fire antrekkene og du er klar for jobbhverdagen.

Med jul og nyttår bak oss ser vi frem mot jobbhverdagen og fine basics til vintermånedene. Det er et nytt år og vi går mot vår og lysere tider. Men før det venter noen måneder til med vinter, og da er basisplagg helt perfekt. Vi har tittet innom noen av butikkene på senteret for å se hva de anbefaler til jobbhverdagen de kommende ukene.

Dressbuksen

En klassiker i klesskapet hele året er uten tvil dressbuksen, til både dame og herre. Butikkene Message og Companys trekker frem hver sin variant til dame, den sorte litt mer tettsittende med litt sleng hos Companys og den grå mer rette varianten hos Message. Begge disse er lette å style både til skjorter, gensere, topper, blazere og lettere jakker.

Damer som har på seg klær fra Companys og Message
Grå dressbukse fra Message og svart dressbukse fra Companys.

Blazer og lette jakker

På denne tiden av året trenger man litt ekstra lag for å holde varmen, og da er en god blazer i ull eller en lettere jakke det perfekte plagget å ha over genseren. Begge jakkene kan fint brukes inne om vinteren, og når våren melder sin ankomst er de jo perfekte å bruke ute også, slik kan de brukes hele året! Gå gjerne for en litt oversized variant som den fra Message, eller hva med en fresh farge som den fra Companys?

Dressjakker fra Companys og Message
Blågrønn jakke fra Companys og grå dressjakke fra Message.

Jeans og chinos

En sikker vinner hele året rundt er jeans! Det kan brukes til det aller meste, og hos Jack & Jones tipser de om en blå jeans kombinert med en zip genser i mørk blå. Her kan man kjøre flere lag for å holde varmen om det trengs, og jeansen kan fint videreføres til våren.

Hos Volt er fokuset en mørk blå chinos som også er det perfekte basisplagget i de fleste garderober. Kombinert med en hvit skjorte og en deilig genser så er antrekket komplett.

Damer som holder opp klær fra Jack & Jones og Volt
Jeans fra Jack & Jones og chinos fra Volt.

Gensere i ull

En gjenganger til både dame og herre i alle antrekkene er ull, da særlig på overkroppen i form av en genser, cardigan eller blazer. Deilige ullplagg er et must om vinteren, og de kan enkelt styles med andre basisplagg du har i garderoben. Bruk en deilig ullgenser under blazeren eller jakken, eller over en fin skjorte. Lag på lag må til!

Gensere fra Volt og Jack & Jones
Sort genser fra Volt og blå cardigan fra Jack & Jones.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00