Dekk bordet til nyttår

bord dekket til nyttårsmiddag
La deg inspirere av naturen for et koselig nyttårsbord.

Det nærmer seg årsskifte. Skal du dekke opp bordet til nyttårsfeiringen? La deg inspirere av naturen og legg til glitrende detaljer i sølv og grønt.

Nyttårsfeiringen nærmer seg og vi har samlet inspirasjon til festbordet fra Bolia, Sense of Style og Kremmerhuset. La deg inspirere av naturen med elementer som kongler, sedertre og blomster. Bruk gjerne noen glitrende detaljer og sølv, så setter det stemning for nyttårsfest.

La deg inspirere av naturen

Trekk inn elementer fra naturen for et koselig nyttårsbord. Hos Kremmerhuset finner du girlander i sedertre med snø som er dekorativt på bordet. De har også andre typer som blader, gran og eucalyptus om du foretrekker det. Skal du dekke et større festbord kan du legge til flere girlandere. For å fortsette i samme stil kan du for eksempel legge en kvist med kongle på serviettene.

Glitrende elementer

På nyttårsfeiringen hører glitrende elementer til. Hos både Kremmerhuset og Sense of Style har de mye lekker pynt til bordet. Bryt opp naturelementene ved å legge til noen glitrende lysholdere og andre levende lys. Glitter og levende lys gjør det lille ekstra på nyttårsbordet.

Dekk nyttårsbordet
Trekk inn elementer fra naturen for et koselig nyttårsbord.
bord dekket til nyttårsmiddag

Pynt i sølv

Sølv er lekkert sammen med grønt og en flott fargekombinasjon for borddekkingen. Gå for de fargene du selv foretrekker, men et tips er å ha en fargeskala så alle elementene flyter godt sammen. Hos Kremmerhuset finner du dekortre i sølv som gjør seg godt på nyttårsbordet. Dekortrærne kommer i to ulike størrelser.

Bestikk og servise

Hos Bolia finner du bestikk og servise, som her er mikset med dekorative håndblåste glass fra Jonathan Adler. Disse finner du hos Sense of Style. Alt av bestikk og servise er i lyse farger som går fint sammen med sølv og elementene fra naturen. Gå gjerne også for servietter i stoff som gir et mykt uttrykk. Her er det brukt tøyservietter fra Kremmerhuset.

Dekk nyttårsbordet
Lyse farger, naturelementer og sølv går fint sammen.

Aktuelle tilbud

En stue med en stor sofa og et stuebord, med et bilde på veggen

-50% på bilder*

Kremmerhuset
Gjelder 1. april til 5. mai

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00