Dette kan du kjøpe til dåpsbarnet

Dame som viser frem barnebestikk
Smykkeskrin med ballerina
Dåpsbok

Skal du i dåp eller navnefest snart og lurer på hva du skal kjøpe? Fortvil ikke, vi har samlet noen fine gavetips!

Dåpsbok

En koselig bok som den under her er noe alle foreldre setter pris på! Her kan man notere ned detaljer om babyen som er fine å se tilbake på når babyen blir eldre. En garantert hit!

Pengegave

Mange ønsker kanskje å gi penger til barnet i dåpsgave, da særlig de nærmeste. Sett opp en god spareavtale så beløpet kan vokse med barnet, dette er en super start for en ung voksen å komme i gang med sparing til bolig eller andre ting.

Barnebestikk

En kjent og kjær klassiker når det kommer til gaver til den lille er barnebestikk i sølv eller stål. Bestikket passer perfekt i barnehender og er så fint å ta vare på!

Medlemskap i OBOS

En annen gave som kommer utrolig godt med når man blir eldre er medlemskap i Obos. Dette er noe som gjør at man får forkjøpsrett på boliger, og dette vil uten tvil hjelpe barnet å komme inn på boligmarkedet.

Smykker og smykkeskrin

En annen klassisk gave, da kanskje særlig til jenter. Smykker og smykkeskrin er så fine dåpsgaver, enten det er et skrin som man i fremtiden kan oppbevare smykker i, eller et fint smykke eller armbånd de kan bruke med en gang. Uten tvil er nydelig gave!


Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00