Få hjelp med gaveshoppingen!

Personal Shopper Siv smilende med poser i hendene

Synes du det er vanskelig å finne den perfekte gaven til brudeparet, konfirmanten, dåpsbarnet eller bursdagsbarnet?

Eller synes du rett og slett det hadde vært deilig om noen kan plukke gavene for deg? Fortvil ikke, det kan nemlig Siv, vår Personal Shopper, hjelpe deg med!

Siv har god kjennskap til utvalget i butikkene her på senteret, og hun kan plukke opp det du spesifikt ønsker å gi bort eller hun kan komme med forslag basert på dine ønsker. Det eneste du trenger å gjøre er å hente gaven(e) på senteret! Vi har bedt Siv om å dele noen av hennes gavetips til nettopp anledningene bryllup, konfirmasjon og dåp, kanskje du får litt inspirasjon?

Tips:

Er du kundeklubbmedlem er denne tjenesten gratis, for ikke medlemmer koster det 300,-

Les mer om kundeklubben her

Vil du bli medlem?

Du kan enkelt og greit melde deg inn på medlemssiden her eller sende sms med "SKI" til 2070.

Til brudeparet

Noe fint til hjemmet er noe begge som regel blir glad for, hva med for eksempel en kaffemaskin fra Nespresso, lysestaker fra Georg Jensen eller en aromaterapi diffuser? Noe til kjøkkenet faller også alltid i smak, bokstavelig talt, som for eksempel deilig balsamico og oljer fra Olivenlunden. Eller er koselig bok som de begge kan fylle inn alt om bryllupet, koselig minne å ha!

Til konfirmanten

Klassiske ting som smykker, klokker eller for eksempel en toalettmappe er definitivt produkter som en konfirmant setter pris på. Her finner du også noe fint i alle prisklasser. Og hva med å for eksempel fylle toalettmappen med deilige velværeprodukter?

Til dåpsbarnet

Til de aller minste er som regel smykker, sparebøsse, bøker, fine skjeer, bamser og lignende fine gaver. Her finner du også noe for ethvert budsjett. Hva med å for eksempel få gravert inn navnet på produktet du kjøper? Det er jo det lille ekstra!

Slik booker du gavehjelp:

Ta kontakt på mail, sms eller telefon, gi en beskrivelse av personen du ønsker å gi gave til, hva de kunne tenke seg og ca pris. Gavene kan senere hentes ferdig shoppet hos kundeservice, ja til og med ferdig innpakket dersom du skulle ønske det.

  • Betaling gjøres i kundeservice ved avhenting.
  • Selve tjenesten er gratis for deg som er medlem av Ski Storsenters kundeklubb!

Kontaktinfo:

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo