Spar penger og miljøet

Dame i butikk
Lenge leve produktet!

Kaster du ting når de blir ødelagt? Du kan spare både penger og miljøet ved å reparere tingene istedenfor å kaste de.

Reparer eller fiks klærne

Før i tiden var det å reparere klær og utstyr en selvfølge, mens i dag er vi blitt raskere med å kaste ting når de blir ødelagte. Å reparere klærne så du kan bruke dem lenger er bærekraftig. Kanskje trenger du å fikse et hull, en søm eller en ødelagt glidelås? Det kan enkelt fikses og om om du ikke selv har kunnskapen eller utstyret finner du butikker som Mister Minit som tilbyr søm-reparasjoner, skoreparasjoner og mye mer.

Reparer mobilen din

Har du vært så uheldig å knust skjermen eller har batteriet begynt å bli dårlig? På senteret finner du Teknikmagasinet som er nordens største mobilverkstedkjede. De kan hjelpe deg med blant annet skjermbytte, batteribytte og kamerabytte. Om du er usikker på hva som er feil med mobilen, kan de feilsøke og finne feilen for deg. De tilbyr drop-in og ofte kan de fikse mobilen mens du venter eller gjør et annet ærend på senteret. Hos Teknikmagasinet selger også brukte mobiler i god stand til gode priser. Telefonene har ulik status: som ny, god stand og brukt tilstand. De er alle nøye sjekket, rengjort og har et batteri i god stand.

Teknikmagasinet

Verksted for verktøy

I husstanden har man ofte mye utstyr som du også kan forlenge levetiden til. Jernia ønsker at det skal være enkelt å ta vare på de tingene man har og tilbyr derfor et verksted for verktøy. Der utfører de service og reparasjon av utstyr som blant annet gressklipper, høytrykkspyler, motorsag, ryddesag, gresstrimmer og robotgressklipper. Lever produktet hos Jernia så sender de det videre og du vil kunne hente produktet igjen i samme butikken ca 10 dager senere.

Dame i butikk
Jernia tilbyr verksted for verktøy.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00