Spar penger og miljøet

Ski Renseri
Ski Renseri gir tekstilene nytt liv.

Kaster du ting når de blir ødelagt? Du kan spare både penger og miljøet ved å reparere tingene istedenfor å kaste dem.

Rens plagg og tekstiler

Det er ikke alle plagg og tekstiler som kan vaskes enkelt hjemme i vaskemaskin, og ofte kan de da bli liggende eller rett og slett kastet dersom man ikke får det rent. Da er et godt tips å ta det med til Ski Renseri, de kan nemlig gi plaggene og tekstilene nytt liv! De kan hjelpe med alt fra klær og bunader, til tepper og gardiner. Man kan også leie duker og servietter dersom man skal ha selskap, da slipper man kjøpe noe man kun trenger en gang.

Ski Renseri
Ski Renseri finner du i 1.etg.

Reparer gamle jeans

Har du et par gamle Levi’s jeans liggende hjemme som er slitt og godt brukt? Da burde du ta de med til Levi’s butikken og deres Tailor Shop! Der kan du nemlig få hjelp til å reparere hullete jeans, legge de opp eller ned, gjøre de om til shorts og mye mer. Kanskje du til og med har funnet ett nytt par på vintage shopping eller liggende i skapet til foreldre? Ta de med til butikken så hjelper de deg med å forlenge livet til dine Levi’s jeans. Ps; gjelder kun jeans fra Levi’s.

Levis
Levis reparerer jeans. Levis ligger i 2.etg.

Verksted for verktøy & innbytte av brannslukningsapparat

I husstanden har man ofte mye utstyr som du også kan forlenge levetiden til. Jernia ønsker at det skal være enkelt å ta vare på de tingene man har og tilbyr derfor et verksted for verktøy. Der utfører de service og reparasjon av utstyr som blant annet gressklipper, høytrykkspyler, motorsag, ryddesag, gresstrimmer og robotgressklipper. Lever produktet hos Jernia så sender de det videre og du vil kunne hente produktet igjen i samme butikken ca 10 dager senere.

Hos Jernia kan man også bytte inn gamle brannslukningsapparater. Sammen med Miljø Norge kan gir de nytt liv din gamle brannslukker. Du leverer den gamle og utdaterte brannslukkeren til Jernia på Ski Storsenter, og Miljø Norge tar i mot utdaterte brannslukkere, utfører service og returnerer tilbake til markedet – like god som ny.

Jernia
Hos Jernia kan man bytte inn gamle brannslukningsapparater.

Produkter

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00