Pant gamle ting du ikke lenger bruker!

Slik panter du produkter i våre butikker
Bytt inn din gamle iPhone hos Eplehuset.

Vi har alle mange produkter ikke hjemmet vi ikke lenger bruker, eller som kanskje har blitt litt ødelagt. Men hva kan du egentlig gjøre med produktene?

Flere og flere butikker har innført en form for panteordning, som gjør at du kan levere inn gamle ting du ikke lenger trenger. Dette bidrar til at produkter kan få nytt liv eller til riktig avfallshåndtering. La oss tipse deg om noen av de!

Bytt inn din gamle iPhone

Eplehuset tar både i mot pant og innbytte i sin butikk, det vil si at du som kunde leverer inn en kvalifisert enhet, og får avslag på prisen for en ny. Den gamle enheten din blir enten gjenbrukt eller resirkulert på forsvarlig vis. Innbyttesummen du får vil avhenge av produktets tilstand og hvor gammelt det er. Du kan levere inn gamle smartklokker, iphoner, ipader og macbooks, så lenge det er fra Apple. Godt for lommeboka og godt for miljøet!

Slik panter du produkter i våre butikker
Lever inn interiørtekstiler til Kid!

Nytt liv til gamle interiørtekstiler

Hos Kid Interiør kan du levere inn gamle interiør tekstiler, som for eksempel gardiner, duker, håndklær, sengesett, dyner, puter og lignende. Samle alle tekstilene du ønsker å kvitte deg med, sørg helst for at tekstilene er rene når du gir de fra deg. Legg alt i en pose, enten en returpose du får i Kid sine butikker, eller en vanlig plastpose du har hjemme. Knyt igjen posen! Putt posen i en UFF container, eller lever til din nærmeste Kid butikk, for eksempel hos oss på Ski Storsenter.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00