Pant gamle ting du ikke lenger bruker!

Dame holder gjenvinningspose
Hva kan du egentlig gjøre med produktene du ikke lenger bruker!

Vi har alle mange produkter i hjemmet vi ikke lenger bruker, eller som kanskje har blitt litt ødelagt. Men hva kan du egentlig gjøre med produktene?

Flere og flere butikker har innført en form for panteordning, som gjør at du kan levere inn gamle ting du ikke lenger trenger eller bruker slik at det kan få nytt liv. La oss tipse deg om noen av de!

Nytt liv til gamle interiørtekstiler

Hos Kid Interiør kan du levere inn gamle interiørtekstiler, som for eksempel gardiner, duker, håndklær, sengesett, dyner, puter og lignende. Samle alle tekstilene du ønsker å kvitte deg med, sørg helst for at tekstilene er rene når du gir de fra deg. Legg alt i en pose, enten en returpose du får i Kid sine butikker, eller en vanlig plastpose du har hjemme. Knyt igjen posen! Putt posen i en UFF container, eller lever til din nærmeste Kid butikk, for eksempel hos oss på Ski Storsenter.

Kid Interiør
Lever inn gamle interiørtekstiler hos Kid Interiør.

Bytt inn din gamle mobil

Telia har ordningen “Telia MobilPant” som er en mer miljøvennlig panteordning for mobilen. Er du kunde hos Telia kan du levere gamle mobiler og nettbrett å få en tilgodelapp tilsvarende telefonens verdi. Slik kan brukte mobiler og nettbrett komme til nytte for andre. Du som panter kan få en ny til redusert pris, mens andre kan kjøpe brukte, like fine mobiler, til en lavere pris. Slik forlenger Telia levetiden til mobiler og nettbrett. Det som ikke kan gjenbrukes blir destruert på en miljøvennlig måte.

Telia
Du kan levere inn din gamle mobil hos Telia.

Nytt liv til gamle stekepanner, gryter og ødelagt servise

Har du gamle stekepanner, gryter eller servise? Da kan du levere det inn hos Jernia og få 20% innbytterabatt på tilsvarende varer når du leverer den gamle. Jernia samarbeider med Norsk Gjenvinning og sender blant annet metall fra stekepanner og gryter til resirkulering slik at metallet kan brukes igjen, noe som er ti ganger mer klimavennlig enn utvinning av nye råmaterialer. Ødelagt glass og servise skal verken i glasscontainer eller restavfall. Når du leverer det inn hos Jernia blir det gjenvunnet og får nytt liv som erstatning for betong i produkter til byggebransjen.

Damer holder stekepanne og gryte
Lever inn gamle stekepanner, gryter eller servise hos Jernia.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00