5 aktiviteter å gjøre sammen på farsdag

to menn holder meny og mat
Hos Egon kan du nyte god mat og drikke i koselige omgivelser.

Hva er vel hyggeligere enn å finne på noe sammen på farsdagen? Her er noen aktiviteter å gjøre sammen.

Den 12. november er det farsdag og om du er usikker på hva du skal gi kan du overraske med en hyggelig aktivitet å gjøre sammen. Det er mye å finne på, hva med å dra ut å spise, gå på kino eller overraske far med et nytt familiespill alle kan spille sammen? Har du lyst å gjøre noe sammen, men vil at far skal få velge selv, kan du gi et kort og med noen alternativer. Så får han velge mellom de ulike aktivitetene.

Gå ut å spise

Ta med far ut på en lunsj eller middag. På senteret finner du Egon med egen inngang som har et godt utvalg på menyen med alt fra pasta, burger og pizza, til kjøtt, frisk, vegetariske retter, lunsjretter og gode desserter. Her kan dere nyte god mat og drikke i koselige omgivelser med lun atmosfære og hyggelig betjening. En restaurant som passer for hele familien.

Ansatte fra Egon som holder opp meny og mat
Ta med far ut på en lunsj eller middag hos Egon!

Bowling eller dart

På senteret ligger Lucky Bowl hvor dere kan spille bowling eller dart. To morsomme aktiviteter hvor dere kan konkurrere mot hverandre. Lucky Bowl har også restaurant i New York stil hvor de serverer hjemmelagde burgere med en rekke topping, crispy fries og aioli.

spill maskiner
Hos Lucky Bowl kan dere spille bowling eller dart.

Dra på kino

Gi en hyggelig kinoopplevelse hvor dere kan dra sammen og kose dere med en fin familiefilm og snacks. På senteret ligger ODEON kino med egen inngang like ved Egon. Hva med å kombinere middag og kino? Se filmprogrammet for å finne en film som alle vil like.

Ansatte fra Odeon som sitter i kinosal
Gi en hyggelig kinoopplevelse til farsdagen.

Spill for hele familien

Dere trenger ikke dra ut for å gjøre en aktivitet sammen. Hva med å overraske med et nytt spill for hele familien? Hos Ark har de mange ulike spill både spennende nyheter og klassikere.

Hva med spillet “Family Inc” hvor dere er den beryktede Azzardo-familien som har sitt årlige møte for å dele opp tyvegodset etter en gammel familietradisjon? Her får alle prøve lykken, men kun en vil forlate møtet med full koffert. Eller “Mexican Train” som er et videreutviklet domino-spill?

Et annet populært familiespill er “Match Madness” hvor det er om å gjøre å være kjapp i tankegangen og god til å se mønstre. Ark tipser også om klassikeren “Sequence” hvor du både må ha en god strategi og en god porsjon flaks.

spill på bord
Ark har mange spennende spill for hele familien.

Lag favorittmiddagen sammen

Gled pappa med å lage favorittmiddagen hans. Kanskje kan dere lage middagen sammen? Hos Meny eller Rema 1000 finner du det du trenger til middagen. Om du ikke sier noe om hva som er planlagt til middag blir det en hyggelig overraskelse at det er nettopp hans favoritt som står på menyen på farsdag.

Dame fra Meny som holder opp mat
Gled pappa med å lage favorittmiddagen hans.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 00:00
Åpent i dag 11:00 - 01:30
Åpent i dag 11:30 - 23:30