Ikke glem farsdagen

Farsdag
Farsdag
Farsdag
Farsdag
Farsdag
Skjerf fra Boys of Europe og klokker fra Bjørklund

Søndag 8. november er det farsdag, og det vil man jo ikke glemme. Hva med å skjemme bort far litt ekstra i år?

Overrask med frokost

Start dagen på beste mulige måte, overrask med frokost på sengen! Eller kanskje bare frokost, koselig dekket opp med favorittene hans? Egg, bacon, kaffe, juice, godt brød, bakverk, dagens avis og deilig musikk på radioen. Det blir garantert godt mottatt!

En koselig aktivitet

Et koselig kort med noen fine ord er alltid hyggelig å få, kanskje i kombinasjon med en opplevelse som du vet far elsker. Ta han med på noe han synes er skikkelig gøy eller koselig, enten til noe som skjer senere eller noe som skjer samme dag. En hyggelig aktivitet hele familien kan ha glede av for eksempel!

Gaven han digger

Det er jo høst, så hvorfor ikke kjøpe en fin gave til pappa? En deilig genser, en fin skjorte, et deilig skjerf, skinnhansker, en klokke, lue, nye sokker eller en kortholder? Alt dette finner du i ulike prisklasser, farger og fasonger hos oss, og du finner garantert noe til din far. Hva med å gi gaven sammen med frokost og et koselig kort?

Lag noe han elsker

Det sier seg kanskje selv? Om det er kake, bakverk eller en middagsrett han liker ekstra godt, lag det på farsdagen. Det vil han garantert elske!