Ikke glem farsdagen

dame holder opp gave
Boys of Europe hjelper deg å finne farsdagsgaven.
dame holder opp kort
Norli har mange fine kort å velge mellom.
handlekurv med mat
Frokost handlet inn på Meny er en sikker vinner.
mann holder frem kake
Nydelig kake fra SebastienBruno.

Søndag 12. november er det farsdag, og det vil man jo ikke glemme. Hva med å skjemme bort far litt ekstra i år?

Gaven han digger

Det er jo høst, så hvorfor ikke kjøpe en fin gave til pappa? En deilig genser, en fin skjorte, et deilig skjerf, skinnhansker, en klokke, lue, nye sokker eller en kortholder? Alt dette finner du i ulike prisklasser, farger og fasonger hos oss, og du finner garantert noe til din far. Hva med å gi gaven sammen med frokost og et koselig kort? Boys of Europe har mengder av fine gaver til farsdagen.

En koselig aktivitet

Et koselig kort med noen fine ord er alltid hyggelig å få, kanskje i kombinasjon med en opplevelse som du vet far elsker. Norli har mange fine kort å velge mellom. Ta han med på noe han synes er skikkelig gøy eller koselig, enten til noe som skjer senere eller noe som skjer samme dag. En hyggelig aktivitet hele familien kan ha glede av for eksempel!

Overrask med frokost

Start dagen på beste mulige måte, overrask med frokost på sengen! Eller kanskje bare frokost, koselig dekket opp med favorittene hans? Egg, bacon, kaffe, juice, godt brød, bakverk, dagens avis og deilig musikk på radioen. Det blir garantert godt mottatt! Meny har alt du trenger til frokosten.

Noe søtt til kaffen

Om det er kake, bakverk eller en middagsrett han liker ekstra godt, lag det på farsdagen. Det vil han garantert elske! Om du ikke er en bakemester kan for eksempel en kake fra SebastienBruno være midt i blinken!

Produkter

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo