Gavetips til farsdagen

Gavetips til farsdagen. Dame som holder opp tøfler
Våre beste gavetips til farsdagen!

Du har vel ikke glemt farsdagen 12. november? Dagen nærmer seg, og det er jo litt ekstra hyggelig å overraske far denne dagen.

I den anledning har vi funnet frem noen fine gavetips, og i litt ulike prisklasser. Produktene vi har valgt ut tenker vi de fleste fedre setter pris på, men i tillegg så finner man kanskje også helt andre produkter enn dette på senteret. Kanskje noen er kjempeglad for en god bok? Eller kanskje et hyggelig kort er mer enn nok?

Overrask gjerne pappa litt ekstra med frokost på sengen eller hans favoritt middag. Da blir han nok veldig glad!

Til den hjemmekjære

Tøfler eller slippers er alltid deilig å få i gave. Det er typiske sko som blir brukt mye og fort utslitt, så kanskje du ser at far har behov for noen nye i år? Tøfler og slippers finner du flere steder på senteret, men du finner blant annet noen veldig fine hos Eurosko fra merker som UGG og Birkenstock. Disse finner du i ulike farger og modeller, så du kan gå for den fargen han liker best.

Visste du at feiringen av farsdagen kan spores helt tilbake til middelalderen, som var fra 476 – 1453?

Gavetips til farsdag
Tøfler eller slippers fra Eurosko er alltid deilig å få i gave.

Til den stilsikre

Er pappaen i ditt liv ekstra opptatt av hva han kler seg i? Da finner du heldigvis mye fint til han også hos oss. Hos blant annet Volt finner du ulike gensere i deilige kvaliteter, fine skjorter, deilig tilbehør som skjerf og hansker. Du finner så klart også alle de andre plaggene han bruker hver dag hos Volt og flere andre butikker på senteret.

TIPS:

Vet du ikke hvilken størrelse han bruker? Sjekk noen av plaggene hans når han ikke er hjemme, da får du en god pekepinn på hva du kan kjøpe av størrelser.

Gavetips farsdag. Dame som holder opp klær fra Volt
Linda fra Volt hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven.

Til frysepinnen

Det er høst, og vinteren nærmer seg med stormskritt. Det betyr også at det blir kaldere i luften, og mange fryser en del gjennom denne tiden av året. Da er det jo ekstra deilig med gode skjerf, hansker eller hodeplagg. Helst i ull for å holde varmen. Er man en skikkelig frysepinne så er plagg som hjelper deg å holde varmen så deilig å motta. Dette er også plagg som ofte holder i mange år fremover, særlig om man kjøper ekstra god kvalitet. Dette finner du så klart hos Volt og flere andre steder på senteret.

Luer fra Volt
Volt har et stort utvalg gode skjerf, hansker og hodeplagg.

Til han som liker en god bok

En god bok om et tema man liker eller i en sjanger man synes er interessant er alltid hyggelig å få, særlig til høsten og vinteren. Da er det ekstra hyggelig å krype opp i sofaen med en bok og en kopp te. Hos Norli har de et stort utvalg bøker, som for eksempel “A man & his car” til den bilinteressrerte, “Klokker” til den klokkeinteresserte eller “Elon Musk” til den som liker en god selvbiografi. Norli har også et stort uvalg kort til farsdagen og andre anledninger.

Til den som har alt

Og helt til slutt, til den som har alt. Klarer du ikke komme på noe å kjøpe til pappa? Til han som verken trenger eller ønsker seg noe? Noen tips å gi til han som har alt kan være å skrive fine ord i et koselig kort, en god middag, eller en opplevelse blir også skikkelig satt pris på. Om ikke dette heller faller i smak, så er en skjorte eller genser ikke feil veien å gå for farsdagsgave. Dette er nok noe alle fedre setter pris på, men om det er helt umulig å kjøpe noe så er dette veien å gå!

Gavetips til farsdag. Dame som holder opp bøker fra Norli
En god bok fra Norli slår aldri feil!

Produkter

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00