Gavetips til farsdagen

Gavetips til farsdagen

Du har vel ikke glemt farsdagen 13. november? Dagen nærmer seg, og det er jo litt ekstra hyggelig å overraske far denne dagen.

I den anledning har vi funnet frem noen fine gavetips, og i litt ulike prisklasser. Produktene vi har valgt ut tenker vi de fleste fedre setter pris på, men i tillegg så finner man kanskje også helt andre produkter enn dette på senteret. Kanskje noen er kjempeglad for en god bok? Eller kanskje et hyggelig kort er mer enn nok?

Overrask gjerne pappa litt ekstra med frokost på sengen eller hans favoritt middag. Da blir han nok veldig glad!

Fakta!

Visste du at feiringen av farsdagen kan spores helt tilbake til middelalderen, som var fra 476 – 1453.

Til den hjemmekjære

Tøfler er alltid deilig å få i gave. Det er typiske sko som blir brukt mye og fort utslitt, så kanskje du ser at far har behov for noen nye i år? Tøfler finner du flere steder på senteret, men du finner blant annet noen veldig fine hos Skoringen. Disse finner du i ulike farger, så du kan gå for den fargen han liker best.

Til den stilsikre

Er pappaen i ditt liv ekstra opptatt av hva han kler seg i? Da finner du heldigvis mye fint til han også hos oss. Hos både Jack & Jones og Kase finner du fine gensere, lekre kåper og jakker, deilig tilbehør og alle de andre plaggene han bruker hver dag. Til og med sokkene kan være on point, ved å gå for de morsomme sokkene fra Happy Socks som du finner hos Skoringen. Vet du ikke hvilken størrelse han bruker?

Dame som holder tøfler
Tøfler og Happy Socks finner du hos Skoringen.

Tips!

Sjekk noen av plaggene hans når han ikke er hjemme, da får du en god pekepinn på hva du kan kjøpe av størrelser.

Til frysepinnen

Det er høst, og vinteren nærmer seg med stormskritt. Det betyr også at det blir kaldere i luften, og mange fryser en del gjennom denne tiden av året. Da er det jo ekstra deilig med gode skjerf, hansker eller hodeplagg. Helst i ull for å holde varmen. Er man en skikkelig frysepinne så er plagg som hjelper deg å holde varmen så deilig å motta. Dette er også plagg som ofte holder i mange år fremover, særlig om man kjøper ekstra god kvalitet. Dette finner du så klart hos både Kase, Jack & Jones og flere steder på senteret.

Kase, Jack & Jones
Hansker fra Kase. Genser fra Jack & Jones.

Til han som elsker en god latter

Hvem elsker vel ikke en god latter? Men dersom din pappa er ekstra glad i morsomme spill og bøker så finner du Pondus både bøker og bordkalender for 2023! De sier jo at en god latter forlenger livet, så hvorfor ikke? Du finner Pondus hos Ark.

Til den jaktglade

Høst betyr for mange jaktsesong, og hos Kase har de blant annet merket Barbour som er kjent for sine gode produkter til røft vær og kanskje spesielt jakt og skog. En liten lommelerke til turen i kult design, en sixpence eller en praktisk toalettmappe kommer godt med til denne pappaen.

Ark og Kase
Pondus bok og bordkalender fra Ark. Produkter fra Barbour finner du hos Kase.

Til den som har alt

Og helt til slutt, til den som har alt. Klarer du ikke komme på noe å kjøpe til pappa? Til han som verken trenger eller ønsker seg noe? Noen tips å gi til han som har alt kan være å skrive fine ord i et koselig kort, en god middag, eller en opplevelse blir også skikkelig satt pris på. Om ikke dette heller faller i smak, så er en skjorte eller genser ikke feil veien å gå for farsdagsgave. Dette er nok noe alle fedre setter pris på, men om det er helt umulig å kjøpe noe så er dette veien å gå!

Jack & Jones
Skjorter og frakk fra Jack & Jones.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00