Gavetips til morsdagen

Hånd som holder kort til mor

Søndag 11. februar er det morsdag og denne dagen er jo den perfekte dagen til å gi mor litt ekstra oppmerksomhet.

Er du usikker på hva du skal kjøpe til mamma i morsdagsgave? Uansett budsjett så har vi noe for enhver smak og til enhver pris. Her kommer noen av våre tips!

Smykker

“Diamonds are a girls best friend”, eller? Smykker er uansett alltid en sikker vinner og noe hun kan bruke hver eneste dag. Gå for et fint hjerte så vil dette for alltid minne henne om deg. Du finner disse fine smykkene i flere prisklasser og materialer, enten du vil kjøpe gull eller sølv, med eller uten diamanter og steiner.

En personlig gave

Er det noe alle mødre elsker så er det bilder av sine nærmeste. Hva med å gå for et bilde av familien, barn, barnebarn eller lignende til årets morsdag? Hos Elite Foto kan du fremkalle det bilde eller bildene du selv ønsker og få de perfekt tilpasset den som skal ha det. En koselig og personlig gave som kan henge på veggen for alltid!

Den klassiske vesken

Har du lyst til å skjemme bort mor litt ekstra? Kanskje hun har ønsket seg en ny veske?

Matelskeren

En liten gaveeske med delikatesser som pistasjekrem og kjeks går rett hjem på morsdagen. Hos Olivenlunden har de mange fine gaveesker allerede klare, eller du kan få tilpasset din helt spesielle med alt hun elsker!

Hold varmen

Det er fortsatt vinter og den blir nok noen uker til, så hva med et nytt skjerf? Gå for en farge du vet hun elsker så kan hun bruke det hver dag!