Gi mor litt ekstra oppmerksomhet

Gi mor litt ekstra oppmerksomhet på morsdagen
Mester Grønn har vakre blomster til morsdag.

Både morsdag og Valentinsdagen er rett rundt hjørnet, derfor er det på sin plass med ekstra mye oppmerksomhet til mor. Her er noen tips til hva du kan gi!

Si det med blomster og et kort

Hvem blir vel ikke glad for fine blomster og et koselig kort? Hos Mester Grønn finner du blomstene enhver mor elsker, og hos ARK Bokhandel finner du kortet. Både Mester Grønn og ARK er åpne for klikk og hent, slik at du enkelt kan ringe og bestille det du trenger.

Du kan også lage kortet selv, det er jo ekstra koselig med egendesignet kort. Skriv noen fine ord om hvorfor du setter pris på mamma, og vi kan garantere tårer på morsdagen.

Funfact om morsdagen:

I de fleste land, og på de fleste språk så starter ordet mamma med bokstaven M!

Blomster fra Mester Grønn og kort fra Ark
Blomster fra Mester Grønn og kort fra ARK Bokhandel.

Frokost på sengen

Det er søndag, og om ikke frokost på sengen er perfekt på en søndag så vet ikke vi. Stå opp tidlig for å lage favorittfrokosten til mor i huset, med kaffe og alt som hører med. Kanskje har dere fått tak i hennes favorittbakst dagen før? Blant annet Meny har et stort utvalg bakevarer som passer godt til frokosten.

Lesestoff hun elsker

Hva med å gå til innkjøp av en ny bok til mor? Kanskje hun elsker å trene, lage mat, strikke, sy eller bare er glad i en god roman? Hos ARK finner du alltid det nyeste innen bøker i de fleste sjangre, så her finner du garantert noe hun blir glad for.

Gratulerer med dagen til alle mødre der ute!
Bakevarer fra Meny og bøker fra Ark
Bakevarer fra Meny og bøker fra ARK Bokhandel.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 09:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00