Gi mor litt ekstra oppmerksomhet

kvinne som holder kort til morsdag
kvinne som holder bok om å sy
kvinne som holder blomsterbukett

I år faller morsdag og valentines på nesten samme dag, derfor er det på sin plass med ekstra mye oppmerksomhet til mor. Her er noen tips til hva du kan gi!

Si det med blomster og et kort

Hvem blir vel ikke glad for fine blomster og et koselig kort? Hos Mestergrønn finner du blomstene enhver mor elsker, og hos Ark finner du kortet. Både Mester Grønn og Ark er åpne for klikk og hent i disse dager, slik at du enkelt kan ringe og bestille det du trenger.

Du kan også lage kortet selv, det er jo ekstra koselig med egendesignet kort. Skriv noen fine ord om hvorfor du setter pris på mamma, og vi kan garantere tårer på morsdagen.

Funfact om morsdagen:

I de fleste land, og på de fleste språk så starter ordet mamma med bokstaven M!

Frokost på sengen

Det er søndag, og om ikke frokost på sengen er perfekt på en søndag så vet ikke vi. Stå opp tidlig for å lage favorittfrokosten til mor i huset, med kaffe og alt som hører med. Kanskje har dere fått tak i hennes favorittbakst dagen før? P.s.: du kan kjøpe bakevarer hos Stockfleths for takeaway! Eller kanskje har du til og med bakt selv? Frokost på sengen kombinert med blomster og et koselig kort blir godt mottatt.

Lesestoff hun elsker

Hva med å gå til innkjøp av en ny bok til mor? Kanskje hun elsker å trene, lage mat, strikke, sy eller bare er glad i en god roman? Hos ARK finner du alltid det nyeste innen bøker i de fleste sjangre, så her finner du garantert noe hun blir glad for.

Gratulerer med dagen til alle mødre der ute!