Slik gleder du mor på morsdagen

Gavetips til morsdag
Velg tulipaner eller mors favorittblomster å gi i morsdagsgave!

Har du lyst å gi din mor litt ekstra oppmerksomhet på morsdagen? Her får du noen gavetips og tips til hvordan du kan gi mor litt ekstra kjærlighet.

Blomster og kort

Hvem blir vel ikke glad av å få en bukett blomster? Gå for en bukett roser eller tulipaner, eller velg mors favorittblomster. Hos Mestergrønn finner du et godt utvalg av buketter, de setter også sammen en bukett for deg om du ønsker det, slik at du får akkurat den buketten du ønsker. Hos ARK finner du mange fine kort så du kan skrive en personlig hilsen med noen fine ord til mor. Eller du kan lage ditt eget kort!

En god bok

En gave som ofte faller i smak, er en god bok. Hos ARK kan du finne inspirasjon på topplistene i butikken eller spør de ansatte om råd. Da får du garantert noen gode tips for den kategorien din mor liker. ARK trekker frem særlig to romaner som er ekstra populære og spennende akkurat nå, og ikke minst nye, så da er sjansen liten for at boken allerede er lest. De to bøkene er “Begynnelsen” av Cynthia Harrod-Eagles og “De tre” av Valérie Perrin. Flere boktips finner du hos ARK.

Mester Grønn og ARK
Flotte blomster hos Mester Grønn og gode bøker hos ARK.

Kake og søtsaker

På morsdagen skal man kose seg litt ekstra og om du ikke tenker å bake selv, finner du ferske og gode kaker hos Sebastien Bruno. De har et stort utvalg av kaker, makroner og sjokolade som passer enten du vil gi et stykke til mor eller kjøpe en kake dere kan spise sammen.

Gavetips til morsdag
Sebastien Bruno har et stort utvalg kaker som passer perfekt til morsdag!

Myke gaver

Hva med å gi noe nytt til garderoben? Hos Skonnord har de både klær, vesker og tilbehør fra ulike merker. Noen tips er en varm og fargerik genser, en fin kjole eller et fint skjørt. En annen sikker vinner er en ny veske enten i fine nøytrale farger eller en fin vårfarge, kanskje kombinert med en matchende lommebok? Nå har vårnyhetene startet å komme inn i butikk, så her finner du garantert noe hun liker!

Skonnord
Skonnord har mange fine gaver til morsdag!

Smykker

Lekkert tilbehør er alltid en fin gave, og om din mor er glad i smykker finner du mye fint hos Thune. Gå for eksempel for et kjempe fint sett som det på bilde, med både steiner og fint anheng. Anhenget kan også fjernes, så man får rett og slett 2 i 1. Thune har kjempe mye fint i flere ulike prisklasser, så her finner du absolutt noe som passer!

Gratulerer med dagen 12/02 til alle mødre der ute!

Thune Morsdag
Smykker med flott anheng fra Thune.