Alt du trenger til nyttårsfeiringen

Dame holder hatter
Sterneskudd tall på bord
Hvorfor ikke dekorere kaken med stjerneskudd på nyttårsaften?

Konfetti, stjerneskudd, ballonger og morsomme hatter. Hvilke effekter går du for? Her er alt du trenger til nyttårsfeiringen.

Stjerneskudd

En av tingene vi ofte forbinder med nyttårsfeiringen er stjerneskudd. Det trenger ikke bare bety at du må vifte med stjerneskudd ute når klokken slår 12, men de er også fine som dekorasjon. Hva med å dekorere kaken med stjerneskudd tall for å markere at vi går inn i 2022? Dette er ofte en wow effekt som passer perfekt når du skal servere kake. Hos Nille finner du stjerneskudd tall, disse brenner i ca. 30 sekunder.

Dame holder konfetti kanoner
Konfetti kanon kan være en morsomt for å feire at man går inn i et nytt år.

Konfetti

Konfetti er lekkert som pynt på bordet eller til å poppe når klokken slår 12. Hos Partyland finner du et stort utvalg konfetti og konfettikanoner. En konfettikanon er en morsom effekt for å markere at vi går inn i det nye året og alle vil samles for å se konfettikanonen gå av. Dersom du heller er typen til å dekorere bord med konfetti, finner du hos Nille små poser med konfetti som gjør seg når du skal dekke bordet til feiringen.

Tallballonger på hylle
Champagne ballong
Ballonger slår aldri feil, men kanskje gå for tall eller en morsom champagneflaske istedenfor?

Små og store ballonger

Har du lyst å gjøre litt ekstra ut av dekorasjonene? Tallballonger med 2022 blir garantert et blikkfang og høydepunkt i dekorasjonen. Du finner tall ballonger i både gull og sølv hos Partyland på senteret. De har også mange andre morsomme ballonger som er perfekt til nyttårsfeiringen som for eksempel en champagneflaske ballong. Husk helium om du vil at ballongene skal holde seg oppe selv, det har de også hos Partyland.

Hatter på hylle
Morsomme hatter til nyttårsaften kan være toppen av antrekket i år.

Morsomme nyttårs hatter

Nyttårsfeiringen skal gjerne bestå av litt ekstra skimmer og glitter. Hva med å toppe antrekket med en nyttårs hatt? Eller kanskje du vil dele ut hatter til gjestene? Hos Partyland finner du mange ulike nyttårs hatter enten du vil gå for de klassiske fargene gull og svart, eller mer fargerike varianter.

Diverse nyttårs dekord på bord
Nyttårsdekor og effekter kan gjøre at nyttårsfesten får det lille ekstra.

Det lille ekstra

Nyttårsdekor og effekter gjør det lille ekstra for feiringen og er det noe vi ønsker for nyttårsfeiringen er det ofte at den skal være litt ekstra. Hos Nille finner du blant annet mange fine småting til nyttårsbordet som stjernepynt, serpentiner og champagnepopper. Hos Partyland finner du blant annet photo booth props som garantert blir en morsom aktivitet når nyttårsbildene skal tas. På de ulike propsene står det alt fra “eat more veggies” til “have more fun”, her kan gjestene velge hvilke nyttårsforsetter de skal ha for det nye året. Kanskje det fører til noen morsomme samtaler for hva det nye året har å by på?

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00