Seks fine antrekk til nyttårsaften

Dame i antrekk til nyttårsaften
Dame i antrekk til nyttårsaften
Dame i antrekk til nyttårsaften
Den lille sorte er en sikker slager å ha på seg på nyttårsaften!

Og ikke minst hva du har under antrekket. Du finner alt du trenger til nyttårsaften hos oss på Ski Storsenter, uansett hvordan du feirer.

Den lille sorte

Et sikkert valg til enhver pyntet anledning er den lille sorte. Den kommer i veldig mange ulike fasonger, materialer og lengder, så alle kan finne noe som passer seg. Vi har plukket ut to fra senteret som vi vil vise dere. Begge har lange ermer og gjennomsiktig blomstermønster, men den ene er litt mer “preppy” og tettsittende enn den andre. Disse to finner du hos Haust og Match.

Dame i antrekk til nyttårsaften
Paljetter og glitter er perfekt å ha på seg på nyttårsaften.

Paljetter

Er det en ting som er perfekt på nyttårsaften så er det paljetter og glitter! Nyttårsaften er jo den dagen det er absolutt gøyest å dra den helt ut når det kommer til dette. Heldigvis har flere av butikkene også dette i ulike farger, fasonger og ikke minst i ulike plagg.

Hos Haust finner du blant annet en kjempe fin rød paljettkjole, dersom du vil skinne litt ekstra på den store dagen. Eller så kan du også gå for et litt mer diskret paljettskjørt, som det på bildene fra Valør. Super fint å kombinere med for eksempel en bluse eller en tynn genser.

Dame i antrekk til nyttårsaften
Dersom du vil gå for noe litt mer diskre så er paljettskjørt tingen!
Dame i antrekk til nyttårsaften
Dame i antrekk til nyttårsaften
Dress har blitt en stor favoritt for mange!

Dressen

Dressjakke og dressbukse har blitt en stor favoritt for mange, og det skjønner vi godt. Ikke bare ser det kjempe kult ut, men det er også en del varmere enn for eksempel en kort kjole. Du kan ha en singlet eller en bluse under jakken, eller du kan velge noe enda varmere som en genser. Dressen finner du også i flere farger og fasonger, men vi la ekstra merke til den knallrosa som vi fant hos Valør. Det fine med denne er at den er like fin resten av året som til nyttårsaften!

Dame i antrekk til nyttårsaften
Dame i antrekk til nyttårsaften
Two piece eller jumpsuit er et annet fint alternativ til nyttårsantrekket!

Two piece

Ikke så veldig langt fra dressen finner du two piecen eller jumpsuiten. Begge disse er også kjempe fine alternativer til nyttårsaften. Vi har funnet et fint sett fra Match, det er sort med litt glitter i, og det er super behagelig på. Dette er også plagg som føles litt varmere enn kjoler og skjørt, og for deg som trives best i bukser så er dette et kjempefint alternativ.

Dame i antrekk til nyttårsaften
Ikke glem det som skal under antrekket til nyttårsaften!

Det lille under

Undertøyet du velger under antrekket er viktig, da fint undertøy gjør at plaggene både ser finere ut og sitter finere. Velg både BH og truse som er tilpasser plagget du skal ha på deg, om det er åpen rygg, bare skuldre eller noe annet. Hos Marinka hjelper de deg mer enn gjerne å finne det perfekte undertøyet til deg! De har også strømpebukser, noe som veldig mange bruker til kjoler og skjørt på denne tiden av året. Her kan de også guide deg til riktig valg.