3 ingredienser til en deilig påskefrokost

Familie som spiser frokost under påsken
Kopper med kakao og marshmallows
Speilegg dandert kaniner med frukt til frokost

Frokost er dagens viktigste måltid. Det er derfor viktig å finne ut hvilke 3 ingredienser som er nødvendige for at påskefrokosten skal bli en stor suksess.

1. Hyggelig stemning

Sett av god tid både til å tilberede frokosten og ikke minst til å nyte den og hverandres selskap. Sett preg på atmosfæren ved å sette på rolig musikk og tenne stearinlys. Dersom dere har peis, kan du fyre i den også. Dekorer bordet med påskepynt og legg til rette for at man kan nyte frokosten i flere timer. Det er hverdagsluksus på sitt beste.

Du finner påskepynt hos blant annet Kremmerhuset.

Dersom du kjenner noen som er alene i påsken eller det er noen du ønsker å tilbringe mer tid sammen med er påsken en ypperlig anledning til å invitere på påskefrokost.

2. Noe godt å drikke

Til en lang frokost liker vi å kunne velge blant flere alternativ. Vi foreslår at du serverer både juice, melk, kaffe, te og kakao. Ja, for i påsken er det lov med kakao til frokost. Visste du at det er (nesten) like enkelt å lage hjemmelaget kakao som det er å bruke ferdigpose, også smaker det så usannsynlig mye bedre!

Denne deilige oppskriften er hentet fra Matprat.no

For å lage 4 kopper med kakao trenger du

 • 1 l melk
 • 5 ss sukker
 • 5 ss kakaopulver

Slik gjør du

 1. Bland kakao, sukker og halvparten av melken i en kjele og varm opp. Visp godt, slik at kakao og sukker løser seg opp i melken.
 2. Tilsett resten av melken og varm opp til det ryker godt av kakaoen (65-70 °C).
 3. Hell kakaoen i kopper og strø over mini-marshmallows eller pisk opp litt fersk krem.
 4. Voilà, så har du laget hjemmelaget kakao.

Ingredienser til kakaoen finner du hos Meny og Rema 1000.

3. God mat

Det er lite som slår rykende ferskt brød eller varme rundstykker til frokost. Server med alles favorittpålegg i et rikelig utvalg. For det lille ekstra kan du imponere med å servere minicroissant eller påskebrød i tillegg.

Er du ikke så glad i å bake selv? Flere av våre butikker og cafeer har et stort utvalg bakevarer, som for eksempel Backstube.

Det blir ingen riktig påskefrokost uten egg. Visste du forresten at vi spiser dobbelt så mye egg i påsken, som vi gjør ellers i året. Hva med å steke egget i midten av brødskiva slik at det blir en ekte eggeskive? Eller hva med hjemmelagde armeriddere, eggerøre, omelett eller rett og slett pannekaker?

Pannekaker er en slager hos de fleste – både små og store. Det er ikke den vanligste frokostretten til hverdags, og det er derfor ekstra gøy å servere det i påsken. Tilbered pannekakene med masse herlig frukt og bruk fantasien. Noen ganger er det faktisk lov til å leke med maten.

Produkter

 • En hel nygyrillet kylling på et sort fat

  Nygrillet kylling

  Nå pris 69,90 Før pris 99,00

  Meny
  Gjelder 27. mai – 29. mai
 • MENYs ferske nakkekoteletter 4-pakk

  Ferske nakkekoteletter

  Nå pris 79,90 Før pris 125,00

  Meny
  Gjelder 27. mai – 1. juni

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 21:00
Åpent i dag 09:00 - 21:00