Dette fyller du påskeegget med

Dette fyller du påskeegget med
Her finner du våre beste tips til hva du kan fylle påskeegget med!

Sjokolade, godteri og påskemarsipan. Påskegodt hører med i påsken!

Påsken nærmer seg og nå er det mye påskegodt i butikkene. Her er noen tips til hva du kan fylle påskeegget med både til barn og voksne.

Påskeegg

Du finner et stort utvalg påskeegg hos blant annet Nille. Gå for et mindre egg til hver eller hva med et stort egg som hele familien kan kose seg med sammen i påsken? Nille har påskeegg i alle størrelser og med mange ulike motiver. Kanskje vil du overraske en venn med et egg som påskegave?

Påskemarsipan

Mange gleder seg til påskemarsipanen kommer i butikkene. Dette er en favoritt i de fleste påskeegg. Poser med påskemiks eller marsipanpølser med sjokoladetrekk er klassikere, men du kan også lage marsipan selv om du ønsker det. Eller kjøp ferdig marsipan som du farger, former og pynter. Det er en morsom aktivitet for barna å være med på i påskedagene.

Dette fyller du påskeegget med
Du finner flotte påskeegg hos Nille.

Søte figurer

Spesielt for de små er det morsomt med søte figurer. Hos blant annet Candy Pops finner du både store og små figurer og egg med ulike smaker. Fra Reeses finner man også i år mini egg med den kjente gode smaken.

Nille har et stort utvalg påskesjokolade og her finner du blant annet populære påskeeggene med fyll og freia sine melkesjokolader.

Godteri

Velg favoritt godteriet til den du skal gi påskeegget til. For de minste er det kanskje populært med biler, kjærligheter eller en Haribo godteripose.

Hos Yummy Heaven og Candy Pops finner du godteri og snacks som du ikke finner andre steder i Norge. Ta turen innom og kanskje du finner noen favoritter til den du skal gi egget til som de ikke får tak i andre steder eller overrask med noe nytt og spennende de ikke har smakt før.

Mann fra Candy Pops holder godteri
Søte figurer og godteri hører påsken til, og hos Candy Pops finner du begge deler!

Klassikere og koselige ting som ikke kan spises

Det er mer du kan fylle påskeegget med en kun sjokolade, godteri og snacks. Til voksne kan for eksempel en morsom påskekopp være en hyggelig ting å få. Så kan man få påskestemning hver dag når man tar frem påskekoppen for å nyte en kopp te, kaffe eller kakao. Og du, ikke glem klassikerne Kvikklunsj og Solo da!

God påske!
Påskeegg fylt med masse ulikt godteri
Hva med en påskekopp eller en søt bamse i påskeegget?

Aktuelle merkevarer

Aktuelle tilbud

En benk med masse utelykter på og rundt

Nille

-50% på lykter, lysholdere og lysfat*

* Gjelder ikke allerede nedsatte varer.

Gjelder 31. mars til 20. april

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00