Dette fyller du påskeegget med

Ting du kan fylle påskeegget med
Våre beste tips til hva du kan fylle påskeegget med!

Sjokolade, godteri og påskemarsipan. Påskegodt hører med i påsken! Her er noen tips til hva du kan fylle påskeegget med både til barn og voksne.

Påsken nærmer seg og nå er det mye påskegodt i butikkene. Du finner et stort utvalg påskeegg hos blant annet Nille. Gå for et mindre egg til hver eller hva med et stort egg som hele familien kan kose seg med sammen i påsken? Nille har påskeegg i alle størrelser og med mange ulike motiver. Kanskje vil du overraske en venn med et egg som påskegave?

Påskemarsipan

Mange gleder seg til påskemarsipanen kommer i butikkene. Dette er en favoritt i de fleste påskeegg. Poser med påskemiks eller marsipanpølser med sjokoladetrekk er klassikere, men du kan også lage marsipan selv om du ønsker det. Eller kjøp ferdig marsipan som du farger, former og pynter. Det er en morsom aktivitet for barna å være med på i påskedagene.

Påskeegg
Du finner flotte påskeegg hos Nille og deilig påskemarsipan hos Rema 1000.

Søte sjokoladefigurer

Spesielt for de små er det morsomt med søte sjokoladefigurer. Hos blant annet Yummy Heaven finner du både store og små figurer og egg fra favoritten Kinder. Fra Marabou finner man også i år mini eggs med smak av blant annet Oreo og Daim, begge hos Yummy Heaven. Rema 1000 har et stort utvalg påskesjokolade og her finner du blant annet populære sjokoladefigurer fra Freia og Nidar.

Godteri

Velg favoritt godteriet til den du skal gi påskeegget til. For de minste er det kanskje populært med biler, kjærligheter eller en Haribo godteripose. Hos Yummy Heaven finner du godteri og snacks som du ikke finner andre steder i Norge. Ta turen innom og kanskje du finner noen favoritter til den du skal gi egget til som de ikke får tak i andre steder eller overrask med noe nytt og spennende de ikke har smakt før.

Påskeegg
Søte sjokoladefigurer og godteri hører påsken til.

Klassikere og koselige ting som ikke kan spises

Det er mer du kan fylle påskeegget med en kun sjokolade, godteri og snacks. Til voksne kan for eksempel en morsom påskekopp være en hyggelig ting å få. Så kan man få påskestemning hver dag når man tar frem påskekoppen for å nyte en kopp te, kaffe eller kakao. Og du, ikke glem klassikerne Kvikklunsj og Solo da!

Ting du kan fylle påskeegget med
God påske!

Aktuelle merkevarer