Få fart på grillen i påsken!

Mann holder hamburger

I år faller påsken i starten av april, noe som kan by på deilige vårtemperaturer og muligheten til å få i gang grillen igjen for første gang i år.

Er du en av de som tilbringer påsken hjemme i år og planlegger å ta frem grillen igjen? Da har vi noen tips til deg! Grillen har nå mest sannsynlig stått urørt siden før vinteren, og da er det greit med en liten sjekk før man går i gang med matlagingen igjen. Vi har også tatt en prat med Meny om hva de anbefaler på grillen akkurat nå.

Gjør grillen klar for en ny sesong

Har grillen vært pakket bort under trekk hele vinteren? Bra, det bidrar til å forlenge levetiden på grillen! Vasket du den også godt før du satt den bort før vinteren så har du gjort godt forarbeid bare der. Men, uansett om du har gassgrill eller kullgrill så kan det være greit å gå over en ekstra runde før man fyrer den opp på nytt.

Ved både gass- og kullgrill så er det viktig å sørge for at grillen er kald før du begir deg ut på rengjøringen. Rengjør med grillrens på innsiden, ta ut tilbehør og vask det godt og bruk en skrubbeklut der det trengs. På utsiden av grillen kan du spraye over med en rengjøringsspray for emalje- og ståldeler, og tørke over med en fuktet mikrofiberklut.

Trenger du flere tips til klargjøring av grillen så ta gjerne en prat med Jernia!

Grill i påsken med Jernia
Jernia har et godt utvalg av både gassgrill, kullgrill og pelletsgrill.

På tide med ny grill?

Er det kanskje på tide med ny grill? Kanskje den gamle er ødelagt eller du rett og slett ønsker å oppgradere? I så fall finner du et veldig godt utvalg griller hos Jernia. Her har de både gassgrill, kullgrill og pelletsgrill, så du kan avgjøre hva du foretrekker. De har også griller i mange ulike størrelser, så du kan tilpasse kjøpet etter ditt behov. Ta turen innom Jernia for å sjekke hele utvalget deres.

Griller på utstilling i butikk
Jernia hjelper deg gjerne med å finne riktig grill!

Dette griller du i påsken

Hos Meny finner du det råeste utvalget av grillmat, og jo nærmere sommeren vi kommer jo mer er det å velge mellom. Meny har et veldig godt utvalg av blant annet angus hamburgere av ulike slag og størrelser, så hva med å starte grillsesongen med en skikkelig god hamburger med tilbehør? Hva med å servere burgeren med godt hamburgerbrød, tomat og coleslaw?

Et annet tips fra Meny er lammelår på grillen. Lam og påske er populært hos mange, og det er jo perfekt å tilberede på grillen. Har du en grill som kan holde temperatur til langtidsgrilling? Hvis ikke kan du ta stekingen inne i stekeovnen og legge den på grillen når det gjenstår ca 20 minutter. Bruk steketermometer mot slutten for å kontrollere varmen.

God påske og god middag!

Mann fra Meny med hamburger i hånden
Meny har et veldig godt utvalg av blant annet angus hamburgere av ulike slag og størrelser.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 09:00 - 21:00