Få fart på grillen i påsken!

Få fart på grillen i påsken

I år faller påsken helt i slutten av mars, og vi håper så klart på noen dager med forsmak på vår og vårtemperaturer, og kanskje få fart på grillen?

Er du en av de som tilbringer påsken hjemme i år og planlegger å ta frem grillen igjen? Da har vi noen tips til deg! Grillen har nå mest sannsynlig stått urørt siden før vinteren, og da er det greit med en liten sjekk før man går i gang med matlagingen igjen. Vi har også tatt en prat med Meny om hva de anbefaler på grillen akkurat nå.

Gjør grillen klar for en ny sesong

Har grillen vært pakket bort under trekk hele vinteren? Bra, det bidrar til å forlenge levetiden på grillen! Vasket du den også godt før du pakket den bort før vinteren så har du gjort godt forarbeid bare der. Men, uansett om du har gassgrill eller kullgrill så kan det være greit å gå over en ekstra runde før man fyrer den opp på nytt.

Ved både gass- og kullgrill så er det viktig å sørge for at grillen er kald før du begir deg ut på rengjøringen. Rengjør med grillrens på innsiden, ta ut tilbehør og vask det godt og bruk en skrubbeklut der det trengs. På utsiden av grillen kan du spraye over med en rengjøringsspray for emalje- og ståldeler, og tørke over med en fuktet mikrofiberklut.

Trenger du flere tips til klargjøring av grillen så ta gjerne en prat med Jernia!

På tide med ny grill?

Er det kanskje på tide med ny grill? Kanskje den gamle er ødelagt eller du rett og slett ønsker å oppgradere? I så fall finner du et veldig godt utvalg griller hos Jernia. Her har de både gassgrill, kullgrill og pelletsgrill, så du kan avgjøre hva du foretrekker. De har også griller i mange ulike størrelser, så du kan tilpasse kjøpet etter ditt behov. Er du glad i pizza? Det finnes faktisk en egen grill til nettopp det, nemlig denne fra Morsø! Perfekt for den skikkelig gode sprøstekte bunnen. Ta turen innom Jernia for å sjekke hele utvalget deres.

Mann fra Jernia står foran grill
Jernia har et godt utvalg av både gassgrill, kullgrill og pelletsgrill - og pizzaovn!

Dette griller du i påsken

Hos Meny finner du det råeste utvalget av grillmat, og jo nærmere sommeren vi kommer jo mer er det å velge mellom. Meny har et veldig godt utvalg av blant annet angus hamburgere av ulike slag og størrelser, så hva med å starte grillsesongen med en skikkelig god hamburger med tilbehør? Server burgeren med godt hamburgerbrød, tomat og coleslaw.

Et annet tips fra Meny er kje på grillen. Kje er i sesong på våren og er en fantastisk delikatesse. Fersk, norsk kje er en eksklusiv råvare som kun er tilgjengelig noen få uker hvert år, og gjerne rundt påsketider. Hvorfor ikke prøve kje til årets påskemiddag? Kjekjøttet ble ofte kastet tidligere, men i dag er det på vei tilbake som en flott mattradisjon. Og godt er det, for smaken er fantastisk. Ta turen innom Meny så gir de deg alle tipsene til hvordan tilbrede kje på grillen!

God påske og god middag!

Mann fra Meny holder kje
Meny anbefaler kje på grillen denne påsken.

Produkter

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 09:00 - 21:00